local-stats-pixel

Pewdiepie noslēgums. Inteliģence zaudējusi55

14 130

Jau vairākas dienas aktīvi izpētu problēmu, kas skar mūsu dzīves. Proti, tiek salīdzināts Pewdiepie ar inteliģenci.

Jāatzīst, ka jūs nemākat uzņemt rakstus ar humoru un vispār neko nejēdzat, jo dažs labs, kā izskatās, jūs tiešām ir degradējis uz slikto pusi. Man ir kauns!

Tā kā inteliģcene ir zaudējusi cīņā pret šo vājprātīgo austrolopiteku, tad nākas vien aizmirst par to, ka spokos ir kaut viens inteliģences bagāts cilvēks.

Jā, labi, daži ir, piemēram - es, mazakuce, marijazakis, resnabella, kā arī visi tie cilvēki, kuri maniem rakstiem lika plusus. Es jūs novērtēju! Paldies, ka jūs esat, draugi! Mēs varētu veidot tādu kā inteliģences klubiņu :)

Un nu laiks jauniem rakstiem par inteliģenci. Kā pirmo es piedāvāju apskatīties vājprātīgas 21.gadsimta bildes, kuras satricinājušas visu pasauli - tajās virmo tāda inteliģence, kādu jūs citur nekur neredzēsiet. Tie ir unikumi. Mākslas darbi, kas jāsaglabā. Es ļoti ceru, ka šoreiz nebūs mīnusi. Ja atkal būs mīnusi, tad sakni raksim dziļāk un turpināsim pētīt problēmu, kas aug jūsu neattīstītajās smadzenēs.

Reklāma
Reklāma
14 130 55 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 55

0/2000

Jau vairākas dienas aktīvi izpētu problēmu, kas skar mūsu dzīves.

 

Kāpēc tu sevi pētīji? emotion

33 1 atbildēt

Ienācu - ieliku mīnusu - izgāju! 

24 0 atbildēt

BLA NEPISARŅO ŠO VIETU AR SAVAM STULBAJAM DOMAM KURAS NEVIENAM NEINTRESE! =@ PewD's emotion

18 1 atbildēt
Jauki pavadi laiku izpētot to,ko patiesībā nozīmē vārds inteliģence.
13 0 atbildēt

Pasisto dauņu klubiņš? :D

11 0 atbildēt

Nomirsi lūdzu?

10 0 atbildēt

Tu laikam dzīvo Amerikā, uz zelta poda un tevi visu dzīvi ir likuši iekšā mucā un barojuši pa caurumu, ka nekā ārpus pilsētas neesi redzējis.

10 0 atbildēt

ko lai saka... emotion SPAISIKS! emotion

7 0 atbildēt
Pewds da best!! Un labak ej paraudi citur meitenit!
7 0 atbildēt

Tu te apspried tematu inteleģence kamēr bliez aukšā rakstu arī par Bīberu kā pasaulaes nabu un ķipa superekstra čali, jautājums - kur tur ir inteliģence? Zinot to kad Bībers ir nekas vairāk par izlutinātu kāju pameslu...

7 0 atbildēt

vetcit apēd snicker! tu uzvedies kā ome !

7 1 atbildēt

1. nevis izpeti, bet dusmojies, jo pati nezini kas ir inteliģence. 2. zini, liekas, ka tu šo rakstu raksti sev, bet sajauc podziņas un netīšām publisko. zini, kad nākamreiz taisi rakstus, pieliec priekšā: "UZMANĪBU, RAKSTS TIEŠĀM LIELIEM IDIOTIEM"  woooow. otras bildes apraksts...  

6 0 atbildēt
I came in like wrecking ball,I just wanted to smash you at wall,all you ever did was dieying,yyaayy,you died!!! Šito ejot uz sportu dziedājām.Tieši par tevi.
6 1 atbildēt

Tak cilvēki... Vienkārši ignorējat viņu un viņam apniks...

4 0 atbildēt

Ej gulēt,tu esi dzēris!

3 0 atbildēt
Pats tu esi neinteliģences kalngals!! fui!! -
2 0 atbildēt

Tu laikam gribi ieriebt tiem,kam patīk pewdiepie, bet heito tavejo bebriņu.emotion

2 0 atbildēt

Ziniet ir daži tādi cilvēki, kuriem skaidro cik gribi bet viņiem viss pie vienas vietas. Lūk dzīvs piemērs tam emotion

1 0 atbildēt

P.S.-Neinteliģentie?? Tu ko, smejies? Pie mums ir braukuši pilsētnieki un bijushi totāli dauņi ja godīgi...Un vis notiek pa internetu un pastu, caur netu lētāk ;) Neesam tik atpalikuši no pilsētas, varbūt tu nezini ņihrena valodas, tikai LV un krievu...Cik tev matemātikā ir??Cik tev BIOLOĢIJĀ ir?? Neesmu experts, varbūt ir ok, bet neizskatās, ģeogrāfijā un faktos tu toč sūkā...Vien pa savu Rīgu vai kur tu dzīvo blandies...Pēc taviem textiem var domāt ka pilsētnieki ir tādi pasisti*nē nav, bet izskatās ka šis radijums ir*un izskatās ka tieši TU būsi staigāsi ar tādu uzlīmi vienīgais, degradējies pie PC un pacelt savu resno pakaļu lai izietu ārā un izbrauktu LV un uzzinātu KĀ VISS IR PATIESĪBĀ, nevis klausīties mītus un lasīt dzelteno presi...Pamēģini iekāpt vilcienā, mašīnā, dažos autobusos un varbūt aizej uz svaruzāli, lai sāktu straujāk elpot...tfu uz tevis, Putina radijums...

1 0 atbildēt

Ieliku simto mīnusu. emotion

1 0 atbildēt