local-stats-pixel fb-conv-api

Pentagram113

35 10
« 1  2  3 »
35 10 113 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 113

0/2000
Mans viedoklis ir : ja zvaigznei 1 stars ir uz augšu, tad tas ir labs simbols, bet ja 2 stari uzaugšu tad ļauns simbols(otrādi apgrieszts). Tāpat, kā hitlera simbols: uguns krusts, ja tam kājas iet pa pulksteņa rādītāja virzienu, tad tā ir laba zīme, ar labiem mērķiem, bet ja tam kājas iet pret pulsteņarādītāja virzienam, tad tā ir slikta zīme ar sliktiem nodomiem. Un tāpēc Hitleram neizdevās sasniegt savus mērķus, viņš izvēlējās labo zīmi, bet ar sliktiem nodomiem.(Lūgums nesāciet diskutēt par Hitleru šī komentāra ietekmē!)
6 0 atbildēt
parasti vismaz K ar lielo burtu, jo tomēr tas ir vārds! ;) UN... visbiežāk apzīmē- m.ē. tas plašāk tautai pazīstams! ;)
5 0 atbildēt
Varbūt labāk šoreiz nesāksim runāt par reliģijas labumu un ļaunumu , LŪDZU !!! ;)
4 0 atbildēt
Zaigucīt, kādēļ pievērsies reliģijai? Juties vientuļa un tev vajadzēja iedomu draugu? Vai nevēlies par to parunāt?
3 0 atbildēt
pentagrama nau tikaj "satanistu zime" to izmantoja ari kelti ka veiksmes un laimes zimi! loli :D:D:D stulbie kristiesi :D ar saviem aizsprieduiem!
3 0 atbildēt
nu par šito nestrīdēšos... katram sava reliģija.
3 0 atbildēt
Ja vien Tu, Zaigucīt, nenoliedz Allāhu, Buddu un citas dievības, tas nozīmē, ka esi radusi savu dievu, savu cerību, savu spēka avotu. Ja Tu nenoliedz, tu neesi ierobežota melos, ja vien Tu nenoliedz. Visiem brašajiem ateistiem - Jūs jau sākat līdzināties tiem pašiem ticīgajiem fanātiķiem, kuri par vārītēm cenšas pierādīt savu taisnību. Nenolaidieties līdz Viņu līmenim. Katram cilvēkam ir sava taisnība, un mēģināt kādam ieskaidrot savu vienīgo patiesību (kura neeksistē) ir vienkārši muļķīgi. Cik cilvēku tik viedokļu, un tie ir jārespektē, kaut vai tāpēc ka tas ir tāds pats cilvēkbērns, kā Tu un Es. Ja nespēj....skumji...
3 0 atbildēt
vo vo, hausam + cik jūs varat vārīties, izspērāt pāris dzēlīgas frāzes un viss, nu cilvēkam ir sava pārliecība, ko viņš pats r ieguvis, galvenais ka ir laimīgs. Visiem cilvēkiem jābūt laimīgiem vienalga ar dievu vai bez, būtu labāk par pedofīliem uztraukušies :D
3 0 atbildēt
Nu piekrītu, es te nenācu kasīties pa reliģiju, bet tikai gribēju, lai kāds uztaisa detalizētāku rakstu. emotion
3 0 atbildēt
izlasiet Da Vinči kodu...
3 0 atbildēt
Bļin, es laikam te esmu vienīgais nekristītais. Nopietni.
3 0 atbildēt
placebo efekts- mums, man, neko nevajag lietot, lai būtu smaidīgi un priecīgi! :) jā, arī tagad smaidu! :) pietiek ar vnk... prieku! :D
2 0 atbildēt
Raiton Skeleton, ja tu runā par Vargu no Burzum, viņš netic ne dievam ne sātanam un baznīcas dedzināja k.kāda principa pēc (vairāk gan viņa sekotāji nodedzināja). Apgrieztu krustu nenēsāju, jo neredzu jēgu tam kādā stāvoklī atrodas moku rīks. Un par sātanismu, vai katra reliģija būtībā nav sektantisms?
2 0 atbildēt
Nelokāmi ticēt kaut kam ir tikpat muļķīgi kā nelokāmi neticēt kaut kam. Jāatzīst, ka daļēji piekrītu Grave'am, bet nekad nedrīkst apgalvot 100%. Ja es kaut kam neticu, es neticu par visiem 100%, bet ja man kāds cilvēks mēģina ieskaidrot pretējo, es neticu jau par 99%. Doma grūti uztverama, un tomēr es ceru, ka tā nonāks līdz dzirdīgām ausīm. Cilvēkbērns nezin NEKO attiecībā uz pasauli un Visumu kā tādu. Nezin kārtību kādā viss griežās. Tad rodas jautājums, vai ir prātīgi kam ticēt ar visām četrām, vai jāatvēl vieta šaubām? Prātīgs cilvēks ir atvērts diologam, spītīgs āzis pastāv tikai par savu. Manuprāt.
2 0 atbildēt
Man sāk likties, ka interesantākais ir nevis raksta tēma, bet gan diskusija xD
2 0 atbildēt
Es arī esmu lasījis bībeli. īstenībā jāatzīst, tur ir asinis, kropļošana, genocīds, un pozitīvais, gariņš - pielūgsmes objekts beigās, savelkot galus kopā izrādās lielāks maita, kā tas otrais, ar radziņiem. Grāmata sastāv no vairākiem stāstiem, lasot bībeli liekas, ka tu atkal un atkal skaties Lubeni. Hmmm... nav ko teikt, interesanta lasāmviela, kad nav ko darīt.
2 0 atbildēt
un vispar tu zini ka kristietiba tika ieviesta gan latvju zeme gan liela eiropas dala? ar krustiniem un pukitem? vai ar krustnesiem un zobeniem? vai cilvekiem netika spiesta si religija?
2 0 atbildēt
Mīlēji, tātad pieķēries. Un kļuvi par vēl vienu upuri. Es tev ļoti jūtu līdzi, nopietni. Tu pat nesaproti, kas ar tevi ir izdarīts.
2 0 atbildēt
Man likās, ka sen jau visi ir sapratuši, ka tā nav nekāda ''sātanistu zīme''.
2 0 atbildēt
Zaigucīt, kāda ir Tava attieksme pret Allāhu, Buddu, Krišnu un tamlīdzīgām dievībām?
2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »