local-stats-pixel fb-conv-api

Pēc kāzām viņa nomazgāja seju - šī ir izlase par kāzu grima brīnumiem 😲12

112 0

Un pēc kāzām viņa nomazgāja seju - šī ir izlase par kāzu grima brīnumiem. Starp citu, senākos laikos bija interesants paradums. Kad līgavaiņa vecāki ieradās vedināt meitu, viņi vispirms nosūtīja viņu uz pirti un tikai pēc tam viņu pievilināja. Tas tika darīts tikai tāpēc, lai redzētu vedeklu bez kosmētikas, viņas dabisko izskatu.

(Tulkots teksts)

ŠIS IR TIKAI JOKU RAKSTS, BET TĒMA VARĒTU BŪT NOPIETNA.

« 1  2  3  4 »
112 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Fotošopa vairāk nekā špakteles.

11 0 atbildēt

...tad Dievs radīja sievieti, paskatījās un teica: "Nekas, uzkrāsosies..."

12 2 atbildēt

Vispār daudzas bez kosmētikas (un tā primitīvā filtra), lai arī nav perfektas, toties interesantas, nevis kā ar kosmētu - kā kloni, bez individuālas odziņas.

10 0 atbildēt

Tev tur mazliet ir kļūda.Bildes bez kosmētikas un drausmīgās foto apstrādes ir nevis pēc kāzām.Bet pirms kāzām. Var redzēt pēc matiem un apģērba.Kleita jau mugurā,bet kosmētiku liek vēlāk.Pēc kāzām vairs nevelkt kāzu kleitu atpakaļ mugurā!😄 Un mūsu laikos precas kad cilvēki ir redzējuši viens otru visvisdažādākajās situācijās.

9 0 atbildēt

Esi reāls... 😁

8 0 atbildēt

Tur jau vairāk ir bildes apstrādātas, nekā kosmētika. Līdzīgi, kā žurnāla meičām, kad reāli tai bildē ir cits cilvēks. Pat dzimumzīmes aizmālētas

8 0 atbildēt

Šaušmas!

5 0 atbildēt

bikiņ škirba ir👍

5 0 atbildēt

Visapkārt meli!!!

4 0 atbildēt

Viena tur pēc čaļa izskatās bez kosmētikas. Tad jau laikam, labāk, lai uzkrāsojas. 😄

5 1 atbildēt

👍

3 0 atbildēt

Найти ceкc пaртнeрoв тепeрь лeгкo: Рeгиcтриpуйcя и ищи пaртeра нa cвоeм рaйонe или пo интeрecам, все aнoнимнo и бecплaтнo, прoстo пoпрoбуй ---- https://lk.detlink.cc/5GfSk

0 9 atbildēt