local-stats-pixel fb-conv-api

Pamestie Karostas kaķēni...92

515 4

Sveiki! Staigāju pa karostu (Liepāja) un ievēroju, ka ļoti daudz pamesti kaķēni... :( tāpēc domāju sataisīt raksu par to.Mazos arī pabaroju :) Žēl vienīgi , ka nāk ziema un nezinu vai viņi izdzīvos... emotion

P.S Nevaru ņemt to kaķēnus no ielas, jo vecāki domā kkādi slimi kaķi un es par viņiem neparūpēšos blah blah blah ...emotion Pašam jau gribētos paņemt kādu mājās, ja kāds gribu kādu no šiem kaķēniem, viņi atrodas karostā netālu no tām piecstāvenēm kuras tgd jauc nost. Ja kāds gribēs velāk varētšu uzrakstī adresi :)

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3  4 »
515 4 92 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 92

0/2000

kā man besī tas,ka pati vairs nevaru nevienu kaķēnu paņemt pie sevis,kaut to gribas.. plaša sirds un mīlestība pret dzīvniekiem,vēlme palīdzēt reizēm mēdz būt sāpīga.. :( šī ir viena no tām reizēm

83 0 atbildēt

Interesanti ka mēs tik ļoti uztraucamies par kaķēniem, jau tūkstošiem gadu senā pagātnē, vēl pirms radās homo-sapiens, kaķēni jau bija pielāgojušies izdzīvot skarbos klimatiskajos apstākļos. Turklāt paņemt kaķēnu no ielas ir nežēlīgi pret viņu pašu, jo brīvībā dzimis kaķēns nesaprot ka viņu mīl un lutina, viņš zin tikai to ka viņam ir atņemta brīvība un bieži vien šie kaķēni aizmūk no mājām atpakaļ ielās.

37 5 atbildēt

nabadziņi

36 6 atbildēt

Es vienu shitaadu kjiparu panjeemu maajaas :) saakumaa bija slims bezgala, bet nu jau izdaktereets un nezin kaa savu miilestiibu izraadiit :) Super jauks un miiljsh mums tas kakjiitis :)

25 0 atbildēt

Cik es zinu,ka rīgā kaķus izķer un tad par pašvaldības naudiņu kaķenes sterelizē bet runčus izkastrē un pēc tam nogriež kreisās auss galiņu lai nākamgad ķērāji nevestu atkal tos pašus kaķus uz veterināro klīniku.Tas kaķītim nav īpaši sāpīgi jo vins ir narkozē un pēc tam arī īpaši nesāp jo auss sastāv no skrimšļa un ādas.Moz šitiem ar tā pat?nezinu kā Liepājā ir ar tiem klaiņojošajiem minkām.

24 0 atbildēt

+++++

kurs idiots iebaazis Miinusu!!!!!???????????

20 0 atbildēt

Ziemā viņi gaids tevi kamer tu viņiem atnesisi ēdienu un paši nemeklēs...

15 0 atbildēt

:( ehh.... bet ne tikai Karostaa, arii citur ir... Pati dziivoju Jaunliepaajaa un lepojos ar to, ka, cik nu varu, iedodu kaut ko eedamu mana pagalma kaķiishiem :)

15 0 atbildēt

tas ir stulbi,pāris izmet un tad sadzimst pilla sēta.

14 0 atbildēt

Sirds sāp, skatoties šīs bildes. Būtu vismaz kāds, kas apkotu šos kaķīšus.

12 1 atbildēt

sāpīgi skatīties....

10 0 atbildēt

pilnigi sirds plist pušu uz sitadiem skatoties... :(

9 0 atbildēt

emotion

6 0 atbildēt

Par to austiņu gan nevajag uztraukties, jo tiem ielas kaķiem, kas ir noķerti un sterilizēti nogriež auss galiņu, lai var atpazīt un divreiz nesavāc vienu un to pašu kaķi 

6 0 atbildēt

Tu esi vienkārši lielisks cilvēks .Lielākā daļa būtu pagājuši garām bet tu ........ kjer +

5 0 atbildēt

Žēl minkas emotion

5 0 atbildēt

Katedrāles ielā dzīvoju..Man pie mājas arī sadi tadi tur klīst.. jau sen nedomāju par to,ka man viņu žēl utt, jo es tapat zinu,ka faktiski vienīgais,ko varu darīt ir aizstiept uz klīniku iemidzināt,jo patversmē tapat viņus diez vai ņems un,ja paņems, visticamāk iemidiznās,jo nenem tos zverus jau tik daudz.

4 0 atbildēt

Mums te garkalnē dēļ viena ambāļa kurš izmeta kaķeni savairojās kautkādi 20 - 30 čista . Omes cenšas barot , un kādu kaķi sev paņemt , bet visus nevar paglābt :( un patversmes negrib ņemt .

4 0 atbildēt

man patik ka ir tadi cilveki ka tu. emotion emotion

4 0 atbildēt

zeel mazoos miiluljus :( 

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »