local-stats-pixel fb-conv-api

Pamestība Jūrmalā.52

Braucot iekšā Jūrmalā no Rīgas puses, labajā pusē pāri koku galotnēm, Lielupē, ir redzama divpadsmit stāvīga viesnīcas ēka. Šodien šo ēku izstaigāju, un šeit būs kaut kas no ēkas. Internetā nekas par šo ēku nav atrodams, tikai pēc nosaukuma ''ZN hotel'' saprotams, ka tā ir bijusi viesnīca. Tai ir nepabeigta piebūve un pats labākais šajā ēkā ir skats no jumta, kur var redzēt visu Jūrmalu.

« 1  2  3  4  5 »
392 0 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

Jā mums bija tur garām krosiņš jāskrien ,kad gāju airēšanā emotion 

3 0 atbildēt

atjaunot nevienam rokas necelas

3 0 atbildēt

Pēc ilgiem laikiem nācās izbraukt cauri Jūrmalai šo ziem! Biju vieglā šokā! Nolaisti ir ne tikai Ķemeri. Pirmais izcilais grausts iebraucējus sagaida jau gaisa tilta galā pirms Dzintariem! Tālāk seko pamestas sanatorijas posmā no Dubultiem līdz Asariem. Par Ķemeriem vispār negribas runāt! Kas vainīgs pie tā? Tikai nevajag brēkt, ka vainīga ir PSRS. Kopš tā sabruka ir pagājuši jau vairāk kā 25 gadi! Tatad vaina jāmeklē pašos uz vietas. Vispār tas ir nožēlojami! Man līdzi brauca viens viesis no ārzemēm un jautāja, kāpēc tas tā ir? Man tiešām bija kauns par mūsu valsti un es pat īsti nemācēju viņam atbildēt uz šo jautājumu!

P.S. Starp citu biju plānojis šādu fotoreportāžu arī izveidot. Izrādās esmu nokavējis! Lapsa jau to ir paspējusi izdarīt  emotion !

2 1 atbildēt

es dzīvoju tur netālu tai ēkai

1 0 atbildēt

No pain no gain

1 0 atbildēt

jā, man blakus strādājot un skatoties uz šo grauztu, arī gribējās uzlīst, bet māca šaubas par tādu iespēju, jo brīžiem viņi nedaudz uzfrišina savu aizsardzību- noliek kādu mašīnu priekšā, vai kādu žoga posmu emotion

1 1 atbildēt
Pirms pāris gadiem, tur bija ballītes pa kluso emotion
1 1 atbildēt

nez kāda ir vidējā dzīvokļa cena Latvijā emotion

0 0 atbildēt

Laba vieta peintbolam, vne? emotion

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt