local-stats-pixel fb-conv-api

Nu ja gribas palasīt.11

24 6
Nu manliekas vismaz kaut kas interesants. :)
Kā pirmo varētu minēt šo, kas laiciņu atpakaļ tika pārdota ebay `ā kā autentiska spoka fotogrāfija. Fotogrāfija ir uzņemta divdesmitā gadsimta sākumā. tajā ir redzams bērns, kas spēlējas uz grīdas, taču labajā pusē uz paklāja blakus krēslam sēž kāds stāvs. Pietuvinot foto, gan stāvs paliek pavisam neskaidrs un grūti saprotams, taču attālināti var pavisam skaidri to redzēt. Fotogrāfijas autentiskumu ir apstiprinājuši vairāki profesionāļi - fotogrāfi. Tātad montāžu vainot nevaram. Cita runa varētu būt par kadru pārklāšanos, taču vecākos fotoaparātos manuprāt filmiņas īsti nebija. Tātad atliek netīrums uz objektīva. Ņemot vērā tā laika fotogrāfiju vērtību un fotoaparātu retumu, stipri šaubos, vai fotogrāfi mēdza turēt savas iekārtas netīras un sliktā stāvoklī.
Kā nakamais atradums gan ir vairāku fotogrāfiju sērija par vienu konkrētu stāstu, kad ledājos atrasts dīvains radījums. 1968. gadā divi kriptiozooloģisti - Ivans Sandersons un Bernards Houvelmans atrada kādu radību iesalušu ledus klucī. Radību vēlāk izrādija karnevālos visapkārt Amerikai. Tā bija ļoti spalvaina, cilvēkveidīga būtne. I.Sandersons gan apgalvoja, ka radība ir ledū iesalis alu cilvēks un prasija 25 centus par tā aplūkošanu. Izpētot radību tuvāk, vairāki bioloģijas doktori nonāca pie secinājuma ka ir atraduši vai nu neardentālieti vai sniega cilvēku. Radības nāves iemesls esot cauršauts galvaskauss. Lai gan kāda speciālo effektu izstrādes firma Holivudā vēlāk apgalvoja, ka radību izveidojuši viņi 1967. gadā.
Njā šis attēls manuprāt var izbiedēt jebkuru, kuru biedē šausmu filmas par slepkavnieciskām lellēm un istabā gar sienām izlīmēti Čakija plakāti. Šo lelli ebay pārdeva zem nosaukuma - ‘apsētā lelle’. Lelles stāsts ir tāds, ka tā tikusi uzdāvināta kādai meitenei slimnīcā pirms viņa ir nomirusi. Pēc tam lelle esot uzsākusi savu dzīvi līdz tā nonāca pie kādas ģimenes, kuru tā ir tik tāl nobiejusi, ka lelle esot pārdota.. pēc tam atkal un atkal tā esot parādijusies ebay izsolēs.. Kas zin, varbūt tā atkal ir tur..

Spoki ģimenes protretos nav no biežāk sastopamajiem attēliem. Biežāk spokus mēdz iemontēt kapsētas vai kur citur, taču šajā gadijumā montāžai arī nevar ticēt jo attēls ir vecs un autentisks. Un ar tā laika tehniku šādi gļuki bija patiešām reti sastopami, taču šeit nu viens tāds atkal ir parādijies. Autentiska vai montāža. Spoks vai gļuks, tas lai paliek katra paša ticības ziņā.

Ultraskenēšana atklāj dēmonu.Tas gan nav tēlains apzīmējums audzējam. Skenējot cauri krūšu kurvi pa slāņiem mainās attēli līdz viens no attēliem attēloja neparastu ainu cilvēka acīm. Lai kāds arī nebūtu foto aparāts, fotogrāfija paliek fotogrāfija un iespējams kādu vai kaut ko, kas ir iemiesojies tevī var nofotografēt tikai tādā veidā.Lai gan dažreiz ir iespējams uzdurties arī gremliniem.
Un visbeidzot visbaisākā no leģendām. Kādam no cilvēkiem ir izdevies nofotogrāfēt slaveno durvju spoku, jeb latīņamerikā sauktu par virinātājdēmonu. Tas iemitnās durvīs, liek jums nepārtraukti likties, ka kāds klauvē pie durvīm, bet kad kāds patiešām tur klauvē, viņš apslāpē skaņu , lai jūs neko nedzirdētu. Paldies cilvēkam, kas beidzot šo lietuvēnu ir spējis dabūt uz filmas. Paskatieties fotogrāfiju un pārliecinieties vai līdzīgs zvērs nemitinās jūsu mājas durvīs!

:D:D:D


Nu ceru ka jums patika un , ka nezaudējāt šausmīgi laiku :)

Gribi tici, gribi nē. :)

es pati nezinu ticu vai nē, bet nu iznteresanti.

p.s. čau Jacky Tu izskalusies sakarīgs cilvēks :) :D

Ā un vēl kas, es nezinu vai šis jau bijis, vai nē, jo spokos parasti reti uzsturos, un pievienojos tikai lai rakstu pievienotu. :)

Labi pietiek bazarēt čau. jauku dienu :)

<c> jacky big txs
24 6 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
vareeja veel bildinjas buut klaaat, bet forsh raksts..emotion
4 1 atbildēt
jām, ja būtu bildes klāt, bu'tu vēl labāk :)
3 0 atbildēt
Jau bija...un ar visam bildem.......
3 0 atbildēt
šitāds bija, un ar visām bildēm :))
3 0 atbildēt
hmmm... nu iespējams, bet...
2 0 atbildēt
ja rtuxts tikai bides.. ta ir interesanti
2 0 atbildēt
bija un vēl joprojām ir :D bet šitais ir bez bildēm un es jau par to rakstu biju piemirsis, tākā šitais man to atgādināja :)
1 0 atbildēt
Lai kādreiz šo nofilmē, tad parāda!
1 0 atbildēt
Varēji tās bilžas arī ielikt emotion
1 0 atbildēt
interesanti
1 1 atbildēt