šodien meņū piedāvā
Neliels pusdienas pārtraukums13
49
0
Autors: Foto: AFP/Getty Images
Pēc gardi notiesāta suņa cepeša, klients var nobaudīt ķīniešu iecienītāko vīnu, kurš ir piesūcināts ar čūskām un dažādiem garšaugiem. Kapēc gan man ko tādu neizmēģināt? Iepērku odzes 5ls/gb.
Autors: Foto: AFP/Getty Images
Kāda Meksikas restorāna šefpavārs gatavo sienāžu tako, tipisku meksikāņu delikatesi. Tās sastāvā ietilpst tārpi, sienāži un balto skudru olas. Ja man nepateiktu sastāvu, gan jau gardu muti notiesātu :D
Reklāma
Autors: Foto: AFP/Getty Images
Gigantiski, grillēti zirnekļi. Tāda ikdienišķa uzkoda ir diezgan ierasta Kambodžā, tikpat ierasta kā mums štovēti kāposti ar kotletēm.
Autors: Foto: AFP/Getty Images
Nu tā lūk! Problēmas ar žurkām? Ķeram ciet, izdaram visu kā nākas, tur notīram, sacepjam un andelējam par 1 dolāru kilogramā
Autors: Foto: AFP/Getty Images
Ķīniešu Pātrikas festivāls. Šī sieviete noteikti šos apēdīs un pieprasīs vēl, ou jā, nešaubos.
Reklāma
Autors: Foto: AFP/Getty Images
Taju darbiniece gatavo tārpu šašliku. Nē, paldies, šoreiz atteikšos, tikko jau pie kaimiņienes skudrupūzni saēdos.