local-stats-pixel fb-conv-api

Nelaimīgākie rentgena uzņēmumi14

42 1
42 1 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

atbildot uz kabataaa komentāru " Nu par to sviesta nazi... par to kaut kā neti... " Mna arī neticās par to nazi..hmm..par tām kājām, zinu, ka bija akutkādas kurpes kurās lika tās kājas, lai neaug lielākas. ;)

1 0 atbildēt

atbildot uz iReinis komentāru " Teikt drausmīgi, vai slimā pasaule? Es saprot... " tu tiesaam domaa, ka vinjsh to pudeli ir norijis un pa bariibas vadu taa caur kungji ir nonaakusi zarnaas?

tu neesi sapiipeejies? :D

dirsaa vinjsh to pudeli iesprauda taks!!

eeeu reinim dodiet medalju par labaako joku! :D

1 0 atbildēt

Nu par to sviesta nazi... par to kaut kā neticas. Un pēdējās - ķīniešu sievietes kājiņas - ir tās nosaitētās kājas, kuras palikušas vēl pēdējai tantiņai Ķīnā. Kādreiz jau bija tā - jo mazāka kājiņa, jo skaistāk.

0 0 atbildēt

9 vnk :D :D

0 0 atbildēt

atbildot uz Aldary komentāru " piektajā bildē tas ir nevis uzbis bet kabatsn... " Tur bija rakstīts urbis, neko nezinu :D

0 0 atbildēt

kā vispār kaut ko tādu var dabūt gatavu? (par dažiem runājot)

0 0 atbildēt

Njaaa, iReinis veel nav apguvis anatomijas kursuemotion

0 0 atbildēt

atbildot uz iReinis komentāru " Teikt drausmīgi, vai slimā pasaule? Es saprot... " Padomā kārtīgi, kā tā pudele tur varēja nonākt, nerijot viņu..

0 0 atbildēt

Nu jā, kārtējo reiz pierādās šī portāla **** lietotājus. Labi, es atzīstu savu kļūmi, esmu apguvis anatomiju, bet  aizdomājos tik tālu, ka sajaucos domās, bet protams dažiem lietotājiem ir svarīga citu kļūmes, nevis pašu domas, tā jau ir.  Un paldies, nevajag man nekādas medaļas! :) Nu jā, smieklīgi tas sanāca un bieži man tā sanāks, jo veicu reizē par daudz darbus. emotion

0 0 atbildēt

Jomajo, varēja pierakstīt, kuri bija izdzīvotāji :)

0 0 atbildēt

:O pipec...

0 0 atbildēt

atbildot uz Naane komentāru " Jomajo, varēja pierakstīt, kuri bija izdzīvot... " Ja būtu klāt pierakstīts, tad es pierakstītu ;)

0 0 atbildēt

Teikt drausmīgi, vai slimā pasaule? Es saprotu, ka notiek dažādi atgadījumi, saprotu, ka bērni visādas lietas pamēģina iebāzts, tur kur nevajag(lai cik tas perversi izklausītos, bet tā ir realitāte) un vēl dažādas lietas, bet īsti neizprotu pēdējās bildes, vai tiešām vesels saprātīgs cilvēks rītu pudeles, vai vēl trakāk .... 

0 1 atbildēt

5. tas armijas serzhants normaals kuilis.. :D

un tas 18 collu urbis galvaa izskataas zbis.. o.O

0 1 atbildēt