local-stats-pixel fb-conv-api

Ne kurš katrs spēs tā "nofeilot" - 12 piemēri, no kuriem (ne)mācīties8

122 0

Vai jūs varat iedomāties, ko nozīmē būvēt? Tas nav internetā sēdēt un komentārus rakstīt. Tāpēc, ja skataties un kaut ko nesaprotat, tad ziniet, ka būvēt ir ļoti, loti grūti un tikai augstākās klases profesionāļi ar zelta rokām var uzbūvēt kaut ko tādu, kas ir redzams zemāk. Nevajag stāstīt, ka tie ir briesmīgi piemēri un to ir taisījuši nejēgas, negatīvas emocijas vien piesārņo dzīvi un ja nesaprotat, par ko ir runa tad labāk paklusējiet.

122 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Pēdējā bilde atgādināja kā pie mums vienu brīdi lika ielu lietus notekas. Piepacēla visas lai smilti netiek iekšā. Vēl aizvien šur tur ir. Tad laida zemāk, jo ūdens maita netek augšā. 😁

5 0 atbildēt

Man ir gadījies likt durvis pie gaisa. Tā gadās, ja caurumu sienā cērt viena brigāde, durvis liek - cita

4 0 atbildēt

Iespaidīgi darbiņi!!!

2 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt

Autoram, protams, nav nekādas sajēgas kā notiek durvju montaža, it īpaši, ja tiek nomainītas vecās durvis pret jaunām un veikalā nav pieejamas tāda paša izmēra durvis vai saimnieks grib lielākas.Saliek uz distanceriem, prodex uzskata, ka pietiek tikai ar putām, šajā gadījumā distanceri, ķīļi, garākas skrūves vai montāžas lenta un montāžas putas pēc sacietēšanas apmetums ar sietu un stāvēs ilgu laiku.

2 2 atbildēt

👍

0 0 atbildēt