local-stats-pixel fb-conv-api

Mobilā telefona evolūcija "manā kabatā"30

148 16

 

Sveicināti visi spoki.lv apmeklētāji. Vazājoties pa internetu , uzdūros uz vienu man ļoti labi pazīstamu , bet sen aizmirsu forumu. Nolēmu palasīt to, nu un protams sākt gribējās ar tēmām kurās es kādreiz biju atstājis savus komentārus. Tā nu es atradu vienu ļoti interesantu tēmu , tā bija „mobilie telefoni kurus esmu lietojis”. Protams vēl interesantāk bija izlasīt savu komentāru (jo sen jau nevarēju atcerēties visus telefonus ko biju lietojis) Tā nu nolēmu uzrakstīt rakstiņu par mobilā telefona evolūciju „savā kabatā” . Protams tam saraksta ko atradu internetā pievienoju vēl dažus modeļus , kopumā raksts sevī ietver vairāk kā 15. mobilā telefona modeļus. Bildēm klāt arī pievienošu īsu komentāru : kāpēc tika nopirkts tieši šis telefons , tā plusi un mīnusi , kā arī cena par kuru viņš tika iegādāts. Noteikti kādu telefonu esmu aizmirsis,bet nu domāju nekas traks....

        Nu tad sāksim...

Reklāma
Reklāma
Reklāma
148 16 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 30

0/2000

atbildot uz niks komentāru " man nav bijis 3310! Es izlēmu nopirkt 3410,... " ))) rakstu no sveša datora, aizmirsu ieiet savā akauntā!))))

0 0 atbildēt

Nu tu maini telefonus. Cik ilģi tev vidēji telefons turas? Man pa visu laiku ir bijuši tikai 3 telefoni. Visi nokia 3310,7210 un tagad 5300. Izmantoju tik ilģi kamer ir metams ārā. Telefona funkcija ir iespēja veikt zvanu. Labs tik ilģi kamer var pazmanīt. 

0 0 atbildēt

3310 hmm :D

3410 laikam tada ar bij :D

Tad bij siemens cx65 laikam ja pareizs nosaukums

Gaja laiks tad bij samsung C100 wuallaaa :D

Gaja laiks tad bij nokia n73

Un visbiedzot man ir Nokie E72 kura mani apmierina pilniba,viss ir un viss septe,gluku vel nav,redzes ka kalpos!!!

0 0 atbildēt

Bet emotion kur palika klasika nokia 3310 ? emotion

0 0 atbildēt

A kur tad paši pirmie ir???

1 1 atbildēt

virsrakstu vismaz bez kļūdām varēji uzrakstīt......

1 1 atbildēt

UN kur ĀBOL Telefons ?

1 2 atbildēt

nesaprotu, kam interesē kādi tel. tev bijuši...bet spriežot par plusiņu skaita kādam interesē gan. varbūt jāuztaisa raksts par visām bijušajām?

0 1 atbildēt

skatīties filmas telefonā... emotion

1 2 atbildēt