Izrādās (nu jā, nav nekāds brīnums), ka vienīgā lieta, ko Rīgas maķīši iepērk no vietējiem, ir - piens. Viss pārējais nāk no kaimiņiem!
nu garshiigi jau tur ir bet nu vareeja jau kko nedaudz vairaak par pienu njemt no LV !
Izrādās (nu jā, nav nekāds brīnums), ka vienīgā lieta, ko Rīgas maķīši iepērk no vietējiem, ir - piens. Viss pārējais nāk no kaimiņiem!
nu garshiigi jau tur ir bet nu vareeja jau kko nedaudz vairaak par pienu njemt no LV !
hahaha- es tagad skatos tv3 ziņas-un tur ir stāsts par to ka: mc -maizītes no polijas,dārzeņi no lietuvas utt. un tikai lāsēns esot no latvijas! :D:D -tv3 sāk trūkt idejas?! :D
bļā, uzdzini man apetīti.
tikai nesaprotu vienu, kāpēc vēl Madonā nav nekādu no šitiem ātro sūdu cepējiem? trīs lielas skolas, pieprasījums liels, manuprāt.
Lai cik dīvaini tas neliktos neesmu tur nekad bijis pat Hesburgera...un man ir 17.
atbildot uz donalds+daks komentāru " Tu tachu joko vai ne? hesitis nestaav ne tuv... " Hesīša veģetārais burgers - vnk pamēģini! Un jā, Tev tiešām neveicas.
franšīzei noteikumus uzstāda tīkla īpašnieks.
tā kā, pat ja gribētu tirgot Latvijas salātlapu, nevarētu.
Ai, manis pēc viņi to savu suslu var vest kaut no čečenijas un paši apēst. Es savu kāju šajās ieskrietuvēs nesperu - gan principa jautājums, gan viņu pārtika nekvalitatīva, un vēl - smirdīga. Es nezinu, kas jādara, lai ap restorānu viss tā smirdētu: ko viņi tur cep?!
Burgeri man garšo, bet pašu gatavoti - nav nekā sarežģīta. Uzcept labas gaļas "kotleti", ielikt starp maizītēm + siers + marinētais gurķītis, bekona šķēle, mērcītes. Elementāri. Un ar to "nabagu", ko pasniedz Makdolārā, pat salīdzināt nevar. Priekā!
Veseli ēduši, he he ;) Da hoķ salātlapu būtu no latvieša zemnieka nopircis, vells ar ārā... :((
HAHAHHAHA :D labi teikts :D
Ja tie 33.5 miljoni butu apkalpoti ar Latvija pirktam sastavdaljam tad vispar butu labi :) Visiem butu labi :)