local-stats-pixel fb-conv-api

Marija Lopez duračka i Viktor krokodil13

Viendien uznāca baigā nostaļģija par seno jaunību/vecajiem labajiem laikiem.. :D Tāpēc nolēmu parakties netā un pameklēt šo to interesantu par.. mīļajiem labajiem meksikāņu seriāliem jebšu ziepenēm!!!
Ak, atceros, kad sīka (nu, cik sīka - pamatskola:)) skatījos, kamēr acis tecēja laukā un nevarēju vien sagaidīt, kad atnāks jaunā "LABA" ar kārtējo Marimaras plakātu :D ehhh, atmiņas :) (njā, tagad labi ja atliek laiks vien kaut kad vēlu vakarā paskatīties bīstamās mājsaimnieces:))
tad nu - daži no miljona (vai drīzāk tie, kas visvairāk iespiedušies atmiņā) :)
Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3  4  5 »
25 3 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 13

0/2000
o jā,atmiņas,atmiņas emotion +
5 0 atbildēt
tiešam nesaprotu kā kadreiz varēju ar tik lielu aizrautību skatīties meksikāņu ziepenes, ja tāpat gala rezultātas bija zināms - visi ļaunie nonāca cietumā vai mira mokošā navē, galvenie varoņi svinēja kāzas un dzīvoja lai'migi līdz mūža beigām the end! emotion jā, raksts labs!!
5 0 atbildēt
Nu vai zini...tākā es arī savos pamatskolas laikos skrēju uz māju,lai tik redzētu kārtējo Čigānietes,Esmeraldas utml sēriju,tad man bija ļoti jauki atkal atgriezties tajos laikos ar tavas galerijas palīdzību :) no vienas puses domāju,nu kamdēļ man bija jālūr tāds sviests, būtu labāk ārā skrējusi vai mācījusies matemātiku emotion Un vēl,nemaz nezināju ka Gabrielai Spanikai ir dvīņu māsa!!vienmēr domāju ka viņa pati abas lomas tēlo emotion Tā lūk.Paldies par galeriju! emotion +
4 0 atbildēt
Labs rakst +1
3 0 atbildēt
kas pa huinju ? kjipa meksikaanju seriaali vecmaaminjaam ? :D
2 0 atbildēt
ak šausmīīņas :D es ar kko šitādu atceros...zinu ka to donu beidžu kad biju sīka mamma skatījās. un bagātie arī raud atceros ar tik no nostāstiem...damn xD man vēl joprojām tīk čigānu mīlas (laikam) galvenais aktieris :D (ak šīs acis xD)
2 0 atbildēt
Vēl jau sākumā bija "Izaura"!emotion
2 0 atbildēt
Ei gals :D:D Dona Beiža :D:D Tas tak ir tik vecs, ka visu laiku nevarēju saprast, kapēc mana ome bērnība mūs māseles par Donām Beižām saukāja :D:D:D Nu man ir viss skaidrs :D:D:D Bet Mario Cimarro ir mmmmm :)
2 0 atbildēt

Vecās meksikāņu ziepenes bija daudz,daudz labākas kā pārējās ;)

man personīgi patika visas ar Gabrielu Spanic,Čigānu mīla,rosalinda,rūbija..ā un mežonīgā kaķe jau nu vsp bija pat tāds grāvējs,ka pat pagalma puiši skatijās :D

ja godīgi,tad gribētos pat lai kādu no šiem vecajiem arī kādreiz parāda pa tv ;)

2 0 atbildēt
tas bija mans favorīts nenoliedzami, tur tādas kaislības pavīdēja! Toč patikās! Tgd gan tv faktiski neskatos :D
1 0 atbildēt
biju domājusi 14.Čigānu mīla (Amor Gitano):)
1 0 atbildēt
Hektoru es paziistu. Tas gan pareejie gan nav man zinaami mexikas supervaronji.
1 0 atbildēt

Ak, skaistā jaunība!

0 0 atbildēt