local-stats-pixel fb-conv-api

Mani Photoshop darbi ..8

18 17

Dazi no maniem photo shop darbiem ..

Reklāma
Reklāma
Reklāma
18 17 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000

Atceros tos laikus, kad sēdēju counter-strike forumos un tad visi iesācēji liku atbaidošus darbus..

un tā , nedaudz kritikai!

Pastāsti cik ilgi strādā, mans ieteikums ir cītīgi skatīties pamācības ap 3 mēnešiem, tad eksperimentēt un atrādīties publikai pēc 6 mēnešiem..Pats trakākais ko cilvēki dara , liek pretīgus fontus un nemākulīgi apstrādā tekstu..Otrais ir Pati bilžu krāsas saskaņošanas ar brushiem,tekstu utml...3 ir pietrūkst dažreiz bildei Sharpen opcija ( Filter -> Sharpen -> Sharpen ) , kas padara bildi košāku...un viss beidzot 4, ir tas , ka bildei pietrūkst rāmītis, mazākām bildēm ( signature, jeb parakstiem) melns 1px rāmis ir ok, vai apkārt 1px melns un iekš melnā 1px balts...Avatariem tas pats....Katrā ziņā dārbi pašlaik ir nekas, tāpēc MĀCIES,DARI un CENTIES!!! Atrādies pēc vismaz 3 mēnešiem! VEIKSMI! :)

6 0 atbildēt

Teikšu īsi un kodolīgi: Tev vēl dirst un peldēt līdz normālam līmenim!

2 0 atbildēt

pieļauju, ka esi tikko sācis. necepšos.

1 0 atbildēt

Emm.. Nu jā, nedaudz apmulsu ietaugot darbus, par cik pats esmu ar PS strādājis diezgan ilgu laiku. Nelikšu ne +, ne -, jo nezinu to situāciju ar tavu pieredzi. Vienīgais, kas tev šobrīd būtu jādara ir, jāapmeklē pamācību forumi.

1 0 atbildēt

Tavā vieta nebūtu tādus iesācēju darbus licis un starp citu dazi nemaz nebija mainīti vnk no google !

0 0 atbildēt

jāklis

1 1 atbildēt

"Tavs" Che Guevara nozagts un jau 2009. gadā, ja tu ņemtos 2 gadus ar PS, tu neatrādītu tādus mēslus kā sigus... http://www.endireitar.org/site/artigos/socialismo-comunismo/329-o-verdadeiro-che-guevara

0 0 atbildēt

šausmas jautājums cik ilgi strada ar ps? (minēšu 3 stundas ja?) emotion

0 1 atbildēt