local-stats-pixel fb-conv-api

Mana dredu kolekcija!!14

70 4

Daudzi mani draugi zina par manu aizraušanos ar kaut kā noteikta fotogrāfēšanu! Viena no tādām aizrautībām ir dredi :) tāpēc padalīšos ar savu pašreizējo "kolekciju" :))

70 4 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

atceros kā man viens dredainis teica : "ienīsstu visus dredainos " ! :D

emotion emotion emotion

5 1 atbildēt

atbildot uz Grafma komentāru " Pirmkārt bildēm nav asuma un otrkārt tu esi a... " zinu, ka esmu apsēsta :D Bet labāk apsēsta uz drediem, nekā uz kaut ko trakāku :D Un kāpēc bildēm nav asuma ES NESAPROTU!!! Jo uz datora bildēm kvalitāte ir vnk ideāla, dažas bildes fotogrāfētas pat ar profesionālo kameru, bet tas kas darās Spokos, kad pievieno kādu failu dažreiz mani kaitina!!

2 0 atbildēt

nesaprotu kaapeec daudziem vinji taa nepatiik

daudziem cilveekiem manupraat ljoti labi izskataas (nu ja atbilstosh stils.)

2 0 atbildēt

man dredi no no no nepatik ;x

1 0 atbildēt

atbildot uz MetalGirl komentāru " Mmm....dažiem čaļiem tīri labi piestāv... ^^ " Jā, piemēram Spānijā un Čehijā ļoti daudz cilvēkiem ir dredi un izskatās super!! Bet grūti noķert kadru, lai neviens neredz ka es fotogrāfēju :)

1 1 atbildēt

Vinu frizieris izdarija pasnavibu vai ari uzrakstija atlugumu :D

1 1 atbildēt

atbildot uz PapaKumar komentāru " Vinu frizieris izdarija pasnavibu vai ari uzr... " daļa no fotogrāfētajiem cilvēkiem tika fotogrāfēta Spānijā un šie cilvēki tur pavada savu laiku guļot parkos uz soliņa, pīpējot zāli un muzicējot uz ielas vai gleznojot, vai kaut kādā citādā veidā pelnot naudu!Un iespējams, ka frizētava ir pēdējā vieta ko viņi domātu apmeklēt. Un iespējams vārdu PELUCERIA (frizētava) ir lasijuši tikai garām ejot :))

0 0 atbildēt

atbildot uz PapaKumar komentāru "uzreiz jataisa cupa uz galvas god damn hippies ... " daudzi jau no viņiem nemaz netaisa, dredi vnk paši izveidojas! Dzīvesveids tāds!  Un tas ka velk nav saistīts nemaz ar drediem :)Spānijā velk praktiski visi, gandrīz katram mājās aug stāds ar kuru lielās un rāda apkārtējiem!! Viesnīcā, kurā strādāju Spānija pat uz jumta auga 14 stādi :) Un nevienam tur dredu nebija :))

0 0 atbildēt

tā patīk dredi! (citiem ne sev :D)

0 0 atbildēt

emotion 

1 2 atbildēt

Mmm....dažiem čaļiem tīri labi piestāv... ^^

1 2 atbildēt

mm man patīk,kas neparasts,kad būs vēl padalies.

1 2 atbildēt

Tas ja velk un patik vilkt nenozime ka uzreiz jataisa cupa uz galvas god damn hippies

atbildot uz Alhambra komentāru " daļa no fotogrāfētajiem cilvēkiem tika foto... "  

0 1 atbildēt

emotion

2 4 atbildēt