Ziemeļos ir tāda tauta somi. Viņu nacionālā recepte kā pagatavot karstvīnu ir šāda - paņemt Korskenkova šņabja 25 litrus un saliet mucā. Pievienot 1 rozīni. Uzmanīgi samaisīt. Mucu aiztaisīt un atstāt uz 10 minūtēm. Pēc 5 minūtēm pagaršot, ja ogu garša ir pārāk spēcīga, izņemt rozīni. (Pasniedz 70 zviedriem vai 5-6 somiem)
Kā nekā ziema ir vienreiz gadā, vai 12 mēnēšus. Ne velti novembri sauc par marraskuu, kas burtiskā tulkojumā nozīmē nāvi un iznīcību. Jo tad uzsnieg sniegs, iestājas polārnakts, un viss iet bojā. Nekas nepadarīs somu priecīgu kā... Ko es te stāstu, somiem patīk miers un klusums, ja neskaita mirkļus, kad viņi ir nobaudījuši nacionālo karstvīnu