local-stats-pixel fb-conv-api

Liepāja - Milzis, kurš atstāts novārtā64

1151 1

Liels sveiciens spokiem emotion visiem priecīgus ziemassvētkus emotion .. pēc ilga laika beidzot atradu kādu objektu kuru sabildēt Vecu 9 stāvu daudzdzīvokļu māju . Iemeslu kādeļ pārtraukta celtniecība nezinu ,bet pamesta gandriz gatava bijuši salikti jau logi atlika tikai pabeigt iekšejo apdari . tagad stāv tukša, un izskatās tā arī paliks. celtne kā jau pārējas blokmājas ar neko īsti neatšķiras. iekštelpās izņemot liftus nekas cits neatrodas . visas telpas tukšas Iekļūšana ļoti vienkārša. Vairs nav ideju kur doties ja kādam zināma kāda interesanta vieta Liepājā raktat komentāros. Patīkamu skatīšanos emotion !!!!!!Līdzīgi raksti profilā !!!!!!!

. pirms ši objekta biju iekļuvis vienā interesantā objektā , no ārpuses izvērtējot likās ka par signalizāciju citi bija jau parūpējušies , bet iekļustot iekša izrādijās savādāk emotion , nācās objektu ātri pamest un izpētīt pagaidām nesanāks

« 1  2  3 »
1151 1 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000

Teikšu godīgi - man būtu biš bailīgi tur līst, neekspluatētā, padomu, paneļu deviņstāvenē, zinot to, kā šie arhitektūras šedevri au šobrīd Krieviā brūk kopā. 

2 0 atbildēt

braucot praksē uz objektu slimnīcas ielā vienmēr domaju vai metāls ir izzagts vai nav, un tagad domāju kāpēc tas tā ir

2 0 atbildēt

"tas laikam tāpēc, ka perestroika nenotika"

1 0 atbildēt

Forša māja, tagad bezjumtniekiem nevajadzēs maksāt dzīvokļa izīrēšanuemotion

1 0 atbildēt

blaviens te tak normalu paintbolu kapat varetu :D 

1 0 atbildēt

emotion 

1 0 atbildēt

Latvijā pēdējo 23 gadu laikā ir uzcelts un renovēts ļoti maz dzīvojamo ēku , vismaz manā pusē, un rodas jautājums kur dzīvos mūsu mazbērni.Lielāka daļa no mums dzīvo PSRS laikā celtajās ēkas un nepiekrītu tiem , kas te raksta , ka ēkas brūk, jo tā nav. Brūk mūsdienas celtās ēkas.

2 1 atbildēt

es nezinu kapec bet man patik+

1 0 atbildēt

Tas ir Zaļajā birzī?

1 0 atbildēt
Izdomāji pacelt rakstu 😆 man arī rakstā bija šitā māja tikai iekšā nelīdu.
1 0 atbildēt
Lab šī māja ir pamesta zaļajā birzī kādu laiku dzīvoju netālu no tās mājas,bet ko teikt ka ezerkrastā aldaru ielā ja nemaldos,tur ir divas,vai tris jaunbūves daudztstāvu mājas kuras ar jau cik tos gadus tā arī tur smukumam stāv puspabeigtas,vot tur varētu paveigt un laist iekšā cilvēkus,tā jau no ārpuses tās mājas zolīdas tur ir.
1 0 atbildēt

Super. emotion Nenormāli piesaista šādas vietas. 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Biju pagājušogad,iekšā gan netiku ,jo neriskēju līst uz otro stāvu,jo kāds izsauktu mentus un man tos piedzīvojumus nevajag,jo nebiju viens un pārējie noteikti nekāptu uz otro stāvu.

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Būtu jaunāks, un dzīvotu liepājā.. salasītos bars un spēlētu Zombīšus  pa to māju ohh emotion

0 0 atbildēt

smukas bildes 666+ jau

0 3 atbildēt
« 1  2  3 »