Vēlies lēti un ekonomiski pāēst. Viss būs te.
Labu apetīti27
163
2
Sasaldē cīsiņu, sarīvē uz rīves, uzsmērē uz maizes majonēzi un uzber rīvētu cīsiņu. Garšīgi un praktiski un galvenais daudz – ar vienu cīsiņu pietiek 5-10 sviestmaizēm.
Ja bads neļauj gulēt – ātri iztukšojat divas glāzes vārīta ūdens un likties gulēt. Smadzenes uzreiz nesapratīs, ka kuņģis ir apmānīts.
Reklāma
Ja rupjmaizi ierīvē ar ķiploku, tad tā smaržo pēc desas.
Ja jūs sasaldējat olu, sagriežat to uz pusēm un lieciet cept uz pannas, tiks iegūtas divas vēršacis.
Vienu un to pašu tēju, var ievārīt septiņas reizes. Astotajā reizē tējas graudiņi uzpeld, lai paskatītos uz Jums.
Reklāma
Paņem maizes šķēli un speķa gabalu. Speķa gabalu uz maizes uzliek tā, lai pirmajā kodienā nenokožas. Nokož maizi un tad atkal speķi atkal pabīda atpakaļ- tā, kamēr maize apēsta. Speķi ieliek atpakaļ ledusskapī. Pietiek ļoti daudzām maizēm.
Liesu cālīti pakar logā tā, lai ēna kristu uz 5 litru katlā ar ūdeni. Šo ēnu vāra 1 stundu. Iegūto buljonu lieto pa vienai tējkarotei 3 reizes dienā. Kam par treknu var atšķaidīt ar ūdeni.