local-stats-pixel fb-conv-api

Krēslas fotogrāfijas - biedējošas un intriģējošas4

90 0

Gregorija Krūdsona māksla ir atpazīstama kā spokaina. Tā ir spējīga tevi nopietni kairināt. Tajā bieži tiek attēloti notikumi, kas ir neizskaidrojami un satraucoši. Šajās fotogrāfijās tu ieraudzīsi ainas, ko parasti var sagaidīt ieraudzīt šausmu filmā. Viņš darbojas lielā mērogā un viņam palīdz vesela komanda, kas palīdz uzstādīt visu nepieciešamo fotografēšanai. Vēlāk fotogrāfijas tiek arī apstrādātas.

Neskatoties uz to viņa radītās fotogrāfijas atškiras ar izsvērtu kvalitāti. Dažreiz tajās var redzēt gaismu, kas nolaižas no augšas, bet citās var redzēt īstenu mieru, kas palielina fotogrāfijas emocionālo ietekmi uz tās novērotājiem.

Gregorija Krūdsona stilu ir ietekmējuši tādi grandi kā Deivds Linčs un japāņu mēmo filmu režisors Jasudžiro Ozu.

Krēslas fotogrāfiju sērija kopumā sastāv no 40 fotogrāfijām, kas ir radītas laikā no 1998. g. līdz 2002. g. Katra no fotogrāfijām ir radīta īpašā stilā ar atsauci uz "The Twilight Zone" un "Close Encounters"

Katra fotogrāfija ir ilgas plānošanas rezultāts. Tas ir lielisks darbs, kas uzskatāmi parāda mistisko un skaisto, kas eksistē ikdienas dzīvē. Par Krēslas sērijas fotogrāfiju augstāko mērķi var uzskatīt dzives jēgas meklēšanu mūsdienu pasaulē. Ar šīm bildēm ir mēģināts izskaidrot trauksmi, bailes un tieksmi pēc priekšmetiem, kas paskaidrotu kāpēc tās ir tik emocionāli piesātinātas.

Fotogrāfijas pēta sadursmi starp normālo un paranormālo. To mērķis ir tranformēt citādi pazīstamo vidi par brīnumainu vietu.

90 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Ne tik labas kā varēja domāt pēc sākotnējā komentāra.Man liekas samākslotas.

1 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt
Labas!!!
0 0 atbildēt

Njā sapnī šis viss liekas normāli, jo ķip tā smadzeņu daļa, kas atbild par ķip realitāti, ķip tiek izslēgta ķip  emotion 

0 0 atbildēt