local-stats-pixel fb-conv-api

Kā uztaisīt rakstu (vieglais ceļš)14

155 5

Šis raksts ir veltīts dažam labam burta kalpam, kurš ir iedomājies, ka viņš ir dievs un vienīgais lietu pratējs portālā.

Tātad, kā uztaisīt labu rakstu Spoki.lv?

Daudzi baidās veidot rakstus, jo domā, ka tas ir ļoti, ļoti grūti, un prasa lielas prasmes. Bet tā nav. Tas ir bezgala vienkārši! Galvenais ir nenobīties, un virzīties uz izvēlēto mērķi – sapelnīt daudz, daudz cepumu!

Tātad, lai izveidotu ļoti labu, un noteikumiem atbilstošu rakstu, vispirms – samargojam jebkādu grafisko materiālu. Mūsdienās ir cieņā pokemoni. Tātad – ar vieglu roku uzzīmējam kaut kādu sviestu – kopskaitā 6 gabali (5 būs Tevis veidoti attēli, un 1 būs titulbildei)

Nākamais: tikai pokemoniem saprotamā valodā uzrakstam brīvu tekstu, kas satur vismaz 200 verbālas, nošķirtas skaņu kopas – vārdus. Te gan atkal ir nelieli noteikumu rāmji – nedrīkst rakstīt kirilicā! Noteikumos gan nekas nav teikts par citām svešvalodām! No kā secinām, ka arābu grafiskās zīmes, vai ķīniešu heroglifi varētu būt pieļaujami. (?)

Nav svarīgi vai tekstam ir jēga, vai nav, galvenais lai tas nesatur lamuvārdus un vardarbību, rasu naidu vai tml. nosodāmas pazīmes.

Un viss! Raksts ir gatavs publicēšanai. Uzvara! Nav pārkāpti noteikumi, un jums pienākas atlīdzība cepumos. Un portāls tiek papildināts ar unikālu produktu – kas saucas – oriģināl raksts !!!

Atveram dialogu logu – pievienot rakstu, saliekam bildes, iekopējam sagatavoto tekstu un viss – gaidām balvu cepumos.

155 5 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Arī seko līdzi pokemonu tendencēm   emotion  

Tā jau malacis emotion 

8 0 atbildēt

Emm, tas bija domāts kā joks?

Vei es ko nesaprotu, vai man humora izjūta pieklibo?! emotion

8 0 atbildēt

pokemoni izglābs pasauli emotion

7 0 atbildēt

Pokemoni aiziet! Uz pasaules glābšanu!

4 0 atbildēt

Tie pokemoni. emotion 

4 0 atbildēt