local-stats-pixel fb-conv-api

Google Earth mani un drauga atklajumi ! (Ispaidigi)9

2 11
Pēc raksta spokos par džeku kurš atradis atlantīdu caur google earth, man pašam ari sagribejās pameklēt. Pirmajās trijās google earth bildēs redzams četstūris ar daudz līnijam, šīs līnijas var apzīmēt kā ielas, bet pēc grieķu filozofa Plutonija, ja nemaldos viņs bija devis aprakstu kada izskatijās pilsēta, tā jā bija kanāli kas gāja līdz pili, kas bija pilsētas vidū , šī pils bija līdzīga baltajam namam, pilsēta bija apaļa nevis kvadrātaina, kā redzams bildēs , protams vell viņš jau nemineja, ka uz ši nogrimušā kontinenta nebija vell kādas pilsētas.Pēc šī atraduma es apstijos internetā un tiešo šo vietu bija atraduši jau daudzi cilvēki, kā ari raksts par džeku kas atrada atlantīdu, laikam jau šitas ir tas ko viņs ir atradis. Kad es parādiju savam draugam, bildes ar atradumu, viņš lejupielādēja programu un sāka meklēt līdzīgas vietas, gar amerikas, eiropas un afrikas krastiem, un pēc pāris minūtēm viņš jau sūtija pirmās bildes.

Ceturtajā bildē redzems kautkads teksts, protams tas var but kautkads gļuks no google earth puses, bet varbut ciplanētiešī mums sūta ziņu :D Protams es nekur citur nevareju atrast kautko lidzigu, izmeklejos pa google earth krustu šērsām, bet nekā netradu līdzīga šim.

Septītajā bildē redzems ļoti dīvains līniju izkārtojums, kā zīmējums, bet taisnās līnijas blakus šim trīsturveidigajam kautkam, lidzinās skrejceļiem lidlaukos prieks lidmašīnām, bet jautajums vai musu seņči mācēja jau lidot ar lidmašīnām, vai tie bija domāti prieks ciplanētiešu kuģiem ?

Tāpat kā septītajā bilde desmitajā viss atkartojas kaut gan vini ir kādus 500 kilometrus prom viesn no otra, bet ar krāteri savienojās, krāteris iet no viena zīmējuma līdz otram. Desmitajā bildē redzems daudz labāk ka ir ceļi un ceļu formas ir pasakainas un loti vienādas.

Bet kad biju visu izdarijis, es aceros līdzigu vietu pēdējajai bildei, dienvid amerikā laikam čīles kalnos atrodas šada vaida zīmējumi un manliekas ka šie mana drauga atrastie zīmējumi ir saistīti ar kalnos atrastajiem.

Iesaku jums lejupielādēt google earth un atrast šīs vietas, katrā bildē var redzēt kur tie atrodas :)


Pārsvarā visas bildes atrada mans draugs, es tikai taisiju šo rakstu !




2 11 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
:D:D:D:D: un visu nekad nevar uztaisiit perfektu, vienmeer buus kaada kljuume
3 0 atbildēt
gļuks ne atklājums emotion
3 0 atbildēt
Fake ! Sory, bet ne tavs atklājums, tas jau tika publicēts kādu laiciņu atpakaļ.
2 1 atbildēt
peetnieki taa centaas vinu atrast... viens calis ar google earth seezot maajaas vinu atrda :D
1 0 atbildēt
Pirmkārt envajag vilkt Google earth(obligāti) :D :D var izmantot GOOGLE MAP.. tālāk.. tas pirmais pie āfrikas krastiem izskatījās tīri ticami, bet tie pārējie skrīnšoti iebrauc auzās padarot šo par nenopietnu tēmu, tās (hvz) plātnes KUSTĀS, tur vulkāni izvirst un izveido formu.. ;( kas tur iipash ja vulkaans n-to kilometru garumaa veido taisnu striipu :P pirmpēdējā bilde visp unikāla.. :D :D vnk izciļņi, kur tur celt brēku :D
1 0 atbildēt
ne ko nesapratu
1 1 atbildēt
Tavu atklājumu NASA jau veiksmigi aizkrāsojusi......Nav redzams vairāk :(
0 0 atbildēt
iecheko: http://bildites.lv/images/vbjkdr98ktq8t2h5umq.jpg atradu GOOGLE (c) okeānā, tagad gaidu savu nobelu :D :D
0 1 atbildēt
Es tankā - man pohuj!
0 9 atbildēt