local-stats-pixel fb-conv-api

Geju Maršs Krievijā163

316 5
316 5 163 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 163

0/2000

Nesaprotu, kāpēc vispār jāiet gājienos?emotion  Nebūtu tās sevis reklamēšanas, nebūtu arī nekādu komfliktu :) 

126 9 atbildēt

Nesaprotu, kāpēc gejiem vai lesbietēm ir jātaisa tie gājieni. Viņi paši panāk to, ka viņus nosoda un iesaistās konfliktos.

Vienkārši lai viņi nekladzina apkārt VISIEM par to, kas viņi ir un arī nekādas domstarpības nebūs.

60 6 atbildēt

Tie geji zin, ka Krievijā viņus necieš, bet nē, taisīs savus gājieniņus... šķiet, ka viņi taisa tos gājienus speciāli, lai tik sarīkotu konfliktus, tak dzīvotu savu dzīvi un nevienam nebāztu sejā, ar ko es guļu... Latvijā arī baigi grib izrādīties, bet visiem pret viņiem ir po*uj... pēc tam paliek tādi neapmierināti, ka nesanāca nevienu sakaitināt, jābrauc uz citu valsti rādīt savu stulbumu...  emotion

50 6 atbildēt

Nu ko darīt ja patīk sūdu stumdīt.emotion

40 9 atbildēt

Mazohistiem patika.

30 1 atbildēt

Vienmēr esmu uztvēris šos praidus kā reklamēšanos un lai vēl vairāk sakaitinātu tos, kas ir pret pedorastiem.

24 6 atbildēt

Lai nākošo gājienu taisa vispasaules un Ugandas Republikā. Varbūt asins upe noremdēs cilvēces slāpes pēc tās uz pārris desmit gadiem. Arī lieka gaļa Āfrikas kontinetam nenāks par skādi.

14 2 atbildēt

OMOH = HOMO, viņi tur laikam pie viena arī paši piedalās nevis apsargā.

14 3 atbildēt

ai vispaar nav jeega komentarus lasiit vieni ideoti pret otriem 

11 0 atbildēt

Krievijā ar likumu aizliedza rīkot šos praidus. Būtu sēdējuši savās alās un klusējuši vai tinušies uz tām valstīm, kur viņus gaidītu ar atplestām rokām.

8 2 atbildēt

Cilveki bez smadzenem, Gan tie kuri iet gajienos un tie kuri lec pari margam un sit samejos.  (Cilvecei iet shiferis ciet)  emotion

5 0 atbildēt

Ko tad viņi īsti grib panākt, tiesības vai toleranci? Jo ar gājieniem panāks tikai un vienīgi vairāk naida. A tiesības precēties neko nemainītu, tāpat viņus nīdis. Pie tam nīdīs vēl varāk, tīri iz principa, ka viņiem būtu tādas pašas tiesības kā tiem homofobiem. 

3 0 atbildēt

Cik esmu dzirdējis, gejus psrs laikos uzreiz psihenē meta. Tagad tas ir tas ar ko vēl būtu jālepojas?

3 0 atbildēt

Savaldi savu nekulturālo muti!

2 0 atbildēt

Man šķiet, ka drīz jau tuvojas Heteroseksuāļu gājiens.... uz tirgu pēc kartupeļiem. 

2 0 atbildēt

Pragmatiski padomājot, tas viss izskatās pēc apzināti politiski organizētiem pasākumiem ar mērķi provocēt  un ļaut cilvēku grupām vērsties vienai pret otru. Rezultātā daļēji novērsta uzmanība no citām soc. nebūšanām un valdību neizdarībām. Bet to oficiālo pārošanās atļaušanu toč nevar saprast. Tā jau laulībai, kā tādai, nozīmība pabalējusi. Un vēl bērnus tajā iepin. Sviests kaut kāds - divas mammas, nu tā vēl, bet divi tēti.......???

3 1 atbildēt

GAAAAYYYYYY!

2 0 atbildēt

Pareizi dara, ka dauza viņus. Nav ko iet un reklamēt sevi. Ja esi pidars, tad dzīvo savā pidarismā un nelien citiem ar to virsū. Un protams, ka viņus visur izstums, jo viņi ir savādāki. Katram dīvainim ir sava vieta, kur viņam justies ērti, āpēc, lai viņi paliek tur kur viņus pieņem, nevis uzbāžās.

3 1 atbildēt

Kāpēc Latvijā gejiem ir cilvēka statuss un tos nedrīkst likumīgi slānīt?

2 0 atbildēt

Nu kāda velna pēc ir jātaisa visādi gājieni un jāreklamējas? Ja vēlies būt, esi, bet sēdi stūrī un nebļausties par to, jo visiem tas nav jāzina. Man netraucē viņi tik ilgi, kamēr ar savu ''viedokli'' un dzīvesveida (mh.) izvēli nesāk pārāk daudz bļaustīties apkārt. 

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »