local-stats-pixel

Garākā meitene iekš UK36

482 0

Jessica Pardoe (18 gadi, 206cm) ir garākā meitene Lielbritānijā, ja var ticēt "Tall Person’s Club of Great Britain" datiem. Meitene nekomplekso par savu augumu, tieši otrādāk - viņai patīk būt garākai par citiem it sevišķi, ja ir jādodas uz dažādiem koncertiem. Kādā no pēdējiem šādiem koncertiem meitene kļuvusi savā ziņā par slavenību, jo ļoti daudzi gribējuši nofočēties kopā ar viņu un salikt bildes Facebookaa. Ir pat izveidota Facebook lapa par godu viņai ar nosaukumu "The 8 foot Girl At Wakestock 2011" ar jau aptuveni 4000 faniem.

"Protams ir arī savi mīnusi" atzīst Džesika. "Atrast 46 izmēra kurpes ir gandrīz nereāli (kā izrādās, pat UK), bet ja arī var, tad tie noteikti nav parastie veikali. Kā arī ir problēmas ar biksēm, jo mans iekšējais kājas garums ir 96.5cm. Ir pat gadījusies kurioza situācija, Džesikai mēģinot sākt mācīties vadīt auto. Pirmajā nodrabībā meitene mēģināja piesēsties pie instruktora auto stūres, bet kājām nebija vietas. Kad sēdekli atbīdīja maksimāli uz atpakaļu, joprojām bezcerīgi. Tad nu nekas cits neatlika, kā izmantot brāļadēla auto, kurš izrādījās lielāks un līdz ar to derēja. Hmm, interesanti, ja Latvijā būtu līdzīga situācija - Vai CSDD atļautu kārtot eksāmenu ar ne-CSDD mašīnu?

Pielikumā dažas bildes.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
482 0 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 36

0/2000

Ilzīte Milzīte.

0 0 atbildēt

-CSDD neļautu kārtot eksāmenu ar savu mašīnu. Viņiem vng. + Viņu mašīnas ir aprīkotas.

 
0 0 atbildēt

Tikai 3 cm garāk apar mani ;) 

Mjā... super! BEt kam negadās :D

0 0 atbildēt

šļauka

0 0 atbildēt

krekls 

0 0 atbildēt

"Atrast 46 izmēra kurpes ir gandrīz nereāli   diršana! Es Aprīli biju UK ,un nopirku 46.izmēra Nike 6.0..Billabongā.Un tur vairākām btw bija pieejams šāds izmērs..

0 0 atbildēt

Jā, biju gaidījis kādu frīku, pietam Angle, bet nu nē, varētu būt arī ne tikai garākā,bet ar skaistākā no visgarākajām emotion

0 0 atbildēt

UK liek eksāmenu ar to mašīnu ar kuru mācās braukt, un instruktoriem ir super mazas mašīnas ar 1.0 līdz 1.2 litru dzinējiem! Gariem cilvēkiem ir grūti braukt UK.

0 0 atbildēt

īsa.

2 4 atbildēt

gara vai īsa, bet nu pēc skata jau tipiska angliete emotion

0 2 atbildēt

sniega cilveka mātīte :D

0 3 atbildēt

kājaas līdz padusēm emotion

2 6 atbildēt