local-stats-pixel fb-conv-api

Flomāsteri vismaz 36 gadus veciem bērniem. ;D2

32 2

Kādā dienā biju devusies iegādāties kancelejas preces skolai. Staigāju pa veikalu, līdz nonācu pie šo preču plaukta. Ieliku grozā visu vajadzīgo, bet tad ieraudzīju interesantus flomāsterus. Uz iepakojuma bija norādīts, ka ar tiem var rakstīt uz T-krekliem un citiem auduma izstrādājumiem. Nolēmu, ka varētu nopirkt šos flomāsterus un forši aprakstīt vai apzīmēt savus baltos T-krekliņus. Tā arī ieliku tos grozā, gāju pie kases samaksāt un devos mājās. Izņēmu no somas visu, ko nopirku, arī interesantos flomāsterus, kurus jau tūlīt gribēju izmēģināt, tomēr vēl apskatīju iepakojumu. Ieraudzīju virsū mazo uzlīmi, uz kuras latviski bija rakstīts par preci:

"Flomāsteri TURBO COLOR
Nekaitīga, izmazgājama tinte. Nekustīgs rakstāmgaliņš. Vāciņš ar caurumiņiem gaisa plūsmai. "

Un tad sekoja nākamie teikumi:

"Uzmanību! Nav paredzēts bērniem līdz 35 gadu vecuma!" emotion

Kad ieraudzīju, sāku skaļi smieties, jo tad jau sanāk, ka es arī nedrīkstu šos flomāsterus izmantot! Laikam šausmīgi bīstami flomāsteri! ;D
Protams, es saprotu, ka tā ir tikai muļķīga drukas kļūda, bet nu vismaz bija man par ko pasmieties. :) Mamma vēl piebilda, ko tad es pirku tādus, ja nav paredzēti līdz 35 gadu vecumam!

Škiet, ka šo "35 gadu vecuma" vietā vajadzēja būt "36 mēnešu vecumam" kā parasti ir rakstīts uz daudzām precēm. Smieklīga kļūda. ;D

Te būs arī bildes. emotion

32 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Nedomāju, ka par šo vajadzēja uzreiz cept rakstu. Es tūlīt pat aizgājis uz virtuvi, varētu kādus 10 šādus uztaisīt. Leišu rauga pankūkām mīkla izrādās, ka pampst, nevis rūgst utt.

4 0 atbildēt

hehe flomiisi 4 adults :) TURBO COLOR lol :D

1 0 atbildēt