local-stats-pixel fb-conv-api

Es esmu lepns, ka dzīvoju Latvijā184

:labs:Latvija – tā ir valsts, kurā esmu piedzimis un uzaudzis. Latvija tā ir tik daudz piedzīvojusi, bet tomēr var lepoties ar savu esamību. Esmu lepns par savu valsti, lai kāda tā arī būtu, jo šeit ir manas mājas un ģimene.

« 1  2  3 »
1132 21 184 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 184

0/2000

Nu Latviju es nesaisti tikai ar izcinitam medala,starkiem vai RD speletajiem. Diemzel iznemot to neko labu es par Latviju nevaru pateikt. Palasies www.tavsdarbs.lv cik tur jus redzat labas atsauksmes pret darba devejiem? Kadas algas tiek maksatas?

saprotu bla bla bla ej un pats radi uznemumu, bet visi mes nebusim uznemeji, kadam ari ir jatira tualete, un tas kas tira tualeti ne ar ko sliktaks nav par Tevi, vins vienkarsi grib nopelnit tik lai var dzivot. Ja jus man paradisiet kadu apkopeju kas brauka 5-10 gadus vecu automasinu un spej aizbraukt 1x gada celojuma, tad es jums 100€ iedosu. Latvija to Jus neieraudzisies, bet Dublina tas nav nekas neparasts.

0 0 atbildēt

Daudz, daudz labākas bildes vareji sameklēt, kas raksturotu Tavu patriotismu par šo valsti. Lielākā daļa ar sportu saistītas plus Čans un Londonas olimpisko spēļu medaļas bildes vēl iemaldījušās un pēdējā jau vispār ņirgāšanās.

0 0 atbildēt

prieks par tevi ^^

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Es esmu lepns ka varu atļauties te dzivot uzturet ğimeni.
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

🌹

0 0 atbildēt

😊

0 0 atbildēt

Nākamreiz vēl pokemoniskāku virsrakstu, lai vispār negribas lasīt ;)

0 1 atbildēt

forši..sorry

0 2 atbildēt

Pēkšņi tik daudz patriotu - a kad hoķī vienu spēli pakāš .....

1 12 atbildēt

LATVIJA SMIIIIIIIIRD MES VISI NOMIRSIM SAJA MESLU KAUDZE FUUUUUUUUU ------

2 59 atbildēt
« 1  2  3 »