local-stats-pixel fb-conv-api

Daži mani foto darbi!12

Ainavas!

30 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

emotion

13 0 atbildēt
dea avatarsdea

daas iepatikās :)

4 1 atbildēt

Izskatās labi, bet daudz vēl tev jāmācās, kaut vai par tādu lietu, kā kompozīcija! Un iesaku tikt pie kaut kā jaudīgāka, jo ar to, ko tagad fotografē (Samsung, L60, Olympus uD600/S600, SE K750i un W810i) nekad nebūs aršana!

Iesaku vēl pirms publicēšanas apstrādāt attēlus uz datora, vismaz noņemt trokšņus un pielabot tumšās/gaišās vietas, jo daudzi attēli ir pārāk tumši vai arī pretēji - gaiši! Vēl centies neizmantot zoom, vismaz digitālo tuvinājumu nu čista atslēdz kameras iestatījumos!

1 0 atbildēt

Debesis ir skaistas

1 0 atbildēt

skaisti

1 0 atbildēt

12. perfekta emotion

1 0 atbildēt

7;13;14;15.16 Skaistas, bet vislabāk man patīk  14;15 :)

1 1 atbildēt

dazas neko tadas

1 1 atbildēt

atbildot uz Scandal komentāru "Izskatās labi, bet daudz vēl tev jāmācās, kaut ... "  Paldies par padomu, turpmāk ņemšu vērā! Bet man labāk patīk dabīgas bildes, nevis apstrādātas uz datora! Bet tik un tā paldies!

0 0 atbildēt

atbildot uz kiris komentāru "  Paldies par padomu, turpmāk ņemšu vēr... " Trokšņi un graudainums bildē nav dabīga lieta! Tas ir tehniskais jautājums, kur mūsdienās šādus kropļojumus rada sensors, nekvalitatīva optika, etc.. Jebkura digitāli uzņemta bilde jau ir apstrādāta, tikai jautājums ir tāds - cik lielā mērā! Tavi aparāti to dara pavisam sūdīgi, tādēļ prasās arī iejaukšanās manuāli! Un rezultāts būs labāks, ja izmantosi manuālo režīmu, kur pamaini diafragmas atvērumu, ekspozīcijas laiku! Tavās ainavās prasās vismazākā ISO, plašākais diafragmas atvērums un pielāgots ekspozīcijas laiks. protams, vajadzēs arī statīvu, jo uz mazo matricu un struntīgo opiku ekspozīcija būs ilga krēslas apgaismojumā! Laikam pārāk dziļi iebraucu šajā tēmā, bet ja sanāks saprast un izmantot to visu, tad rezultāts būs labāks! Un vēl iesaku atrast un palasīt par zelta griezumu jeb 1:2 attiecību ;)

0 0 atbildēt

atbildot uz Scandal komentāru "EM>atbildot uz kiris komentāru "  Paldies ... "  Nu skaidrs! Paldies!

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt