local-stats-pixel fb-conv-api

Dažas bildes no mana telefona atmiņas.6

188 0

Sveiki visiem!

Šoreiz noslinkošu un neko īsti netulkošu, bet vienkārši ielikšu dažas bildes no sava telefona. Bildēts ir ar Samsung galaxy SIII , kvalitāte ir kāda ir, jo tikai 8mpx. Bet bilžu man ir daudz, ļoti daudz, jo man vienkārši patīk fotogrāfēt visu, kas mani, tā teitk, uzrunā. Tas var būt jebkas. Protams, ir bildes kuras neuzrunā ne mani, ne pārējos, ir bildes, kuras sanāk lieliski. Un es neuzskatu, ka visus, kam ir spoguļkameras utt var saukt par labiem fotogrāfiem, jo viņš jau neko tur diži nepaveic, tikai nofotogrāfē un tādu ir daudz, kas iedomājas, ka viņam baigi labi sanāk, ka viņam ir ķēriens un tā, bet to jau paveic tā augstas kvalitātes kamera un ja tev vēl nesanāk bilde ar kādu vecāku modeli, kam ir mazi mpx , tad tik tiešām tu neesi fotogrāfs. Ir jāprot nobildēt un atrast kompozīciju gan skaistajā, gan arī netik skaistajā un ir to jāprot izdarīt ar visa veida kamerām. Bet nu tas tikai mans viedoklis īss un tā.

Pievienošu 15 bildes, viņas nav īsti apstrādātas ar kādām aplikācijām, ja nu viena un pārējās vienkārši aplīdzinātas, un kādai asums utt pielabots, neatminos, bet pie bildes arī būs apraksts.

No visām aplikācijām, kas man telefonā ir, tās visas ir saistītas ar fotogrāfijām un varbūt jūs kādu aplikāciju varat ieteikt, kādu interesantu un labu? :) Es izmantoju: Camera 360, Magic Cam, Photofy, Motion Camera, Pixlr Express, shark, d3lta, globe photo, animal face, vsco cam utt, daudz un sāku domāt pat patīrīt telefonu, beidzot. :D

Labi, pietiks atkal izpausties, nezinu vai vispār kāds arī visu izlasa līdz galam. :D

Skatamies un izsakam viedokli, ja vēlaties. Man ļoti nepatīk cilvēki, kas neprot izteikties savādāk kā ''s*ds, hu*ņa'' utt, tāpēc būsim gudri un centīsimies izteikties skaidrāk un saprotamāk.

Paldies par atvēlēto laiku un uzmanību, ceru, ka patiks un, lai visiem jauks ceturtdienas vakars! :)

188 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Ieliec citas bildes, kas nav saistītas ar "Salacgrīvu", citādāk,- "Salacgrīvas pludmale","Salacgrīvas pludmale ar draudzeni" un "Salacgrīvas pludmale ar omu" bildes,jau feinas, bet viendabīgas.

5 0 atbildēt

patika, it īpaši bildes ar jūru un debesīm! emotion

2 0 atbildēt

Izskatās, ka pludmalē vien dzīvojies, bildes labas. emotion

1 0 atbildēt
Tās debesis ♥♥♥
0 0 atbildēt
skaistas bildes
0 0 atbildēt

Tā 10. bilde, vnk āāā, tik skaista!! emotion

0 0 atbildēt