Tā kā lielākā daļa no mums ir kā traki uz kosmopolitan vai Apple martini, mēs esam apkopojuši dažus visintriģējošākos, radošākos un godīgi sakot nepārāk izdevušos kokteiļus no visas pasaules. Un, ja jūs vēl neesat dzirdējuši, tad bārmeņus, kuri jauc kokteiļus tagad sauc par mixoloģistiem. Lai būtu kā būdams, šeit ir 10 visdārgākie un visneparastākie kokteiļi, kurus jums, starp citu, vajadzētu nobaudīt savā atvaļinājumā:
Dārgākie un neparastākie kokteiļi(Top 10)9
81
0
Vispirms mēs dodamies uz „Bogart's American Grill” Raleightā Ziemeļu Karolīnā, kur, starp Merlinas Monro plakātiem un steika aromātu, jūs atradīsiet jaunu un unikālu Bubblicious cocktail - dzēriens, kas sastāv no glāzītē degvīna iemērktas košļājamās gumijas, kurai tur paredzēts atrasties vairākas dienas. Šī neparastā kokteiļa veidotāja Mērija Šipleja ir radījusi arī divus citus dzērienus, vienu ar Džollijas Rančeras zaļo ābolu un otru ar arbūzu konfektēm.
Pūloties saglabāt ienākumus, līdz ar cenu paaugstinājumu Kens Stevarts Akronā, Ohaio, piedāvā kokteili ar īpašu piedevu, martini ar mini astoņkājiem. Tātad, ja jūs esat jūras velšu cienītājs, bet jūs vēl meklējat dzērienu, kas spēj apmierināt jūsu gaumi, tad, tas iespējams ir vislabākais ko jūs varat saņemt.
Pietiks ar Ziemeļu Ameriku, dosimies uz pārpildīto Pekinu kur jūs varat baudīt glāzi Kransomas ar ličī liķieri, kokteiļa galveno sastāvdaļu. Izņemot eksotisko augli, kokteilis satur arī dzērveņu degvīnu, zemeņu dzērienu, ābolu sulu un tonizējošu ūdeni
Lietuviešiem arī ir interesanta izvēle, kad runa ir par alkoholiskajiem dzērieniem. Galvenā sastāvdaļa daudzu lietuviešu kokteiļos ir Krupņiks, salds degvīns ražots no 40-50% alkohola, medus un līdz 50 dažādiem garšaugiem. Krupņiku parasti sajauc ar degvīnu, šampanieti vai liķieri un to var atrast bāros visā valstī.
Crème de Violette ir sastāvdaļa, kas sāka iekarot liķieru veikalus pirms vairākām desmitgadēm. Būtiska sastāvdaļa Aviācijas kokteilī nesen kļuva pieejama pateicoties Amerikāņu mixoloģistiem, ar vien grūtāk ir iespējams iegūt kaut ko līdzīgu absintam. Izgatavots no džina, crème de Violette, citronu sulas un Maraschino, kokteilis ir viens labs un elegants dzēriens, ar nepārspējami jūtamu līdzsvaru un aromātu.
Ja jūs vēlaties malkot kaut ko no luksusa, varat mēģināt pasaulē dārgāko kokteili, pirmo reizi pagatavotu pagājušajā gadā Movidā, modernā nakts klubā Londonā. Kokteilis satur Louisa XII konjaku, Cristal Rose šampanieti, pārslas ar 24 karātu ēdamo zelta lapu un 11 karātu balto dimantu gredzenu glāzes apakšā. Kokteilim klāt nāk papildus drošības pasākumi - maisīšanas procesu, kā arī kokteiļa dzeršanu uzrauga apsardze. Tātad, ja jums ir lieki £ 35,000 ko tērēt un vēlaties darīt kaut ko bezatbildīgu, tad šis kokteilis noteikti ir laba izvēle.
Tā kā esam Londonā, mēs varētu apskatīt vel vienu mazāk dārgu kokteili, bet tomēr uzkrītošu un padārgu. Umbaba klubs piedāvā saviem viesiem Magie Noir, £ 333 vērto kokteili, kura veidotājs ir bārmenis Gils Andreis ,kokteilis tapa kad kādi baņķieri vēlējās nosvinēt savas septiņu ciparu prēmijas. Dzēriens satur glāzi Richard Hennessy Aged konjaku, Dom Perignon vintage šampanieti un mazliet Crème de Mure, + ekstraktu no yohimbes mizas.
Ja jūs vēlaties piešķirt, kādam īpašu un unikālu dāvanu, tad Mezz pie Foxwoods Resort kazino piedāvā $ 3,000 vērtu kokteili, kas noteikti ir iespaidīgs. Sapphire Martini satur Curacao, Safīrdžinu un sauso vermutu. Tas, kas padara to tik dārgu ir fakts, ka tas izsniegts stikla glāzē, apkaisītā ar zilo cukuru, un parastās olīvas vietā jūs saņemsiet zilā safīra un dimanta auskarus.
Kokteilis nevar saņemt vairāk eksotisku kā Platinum Passion - dzēriens, kuru pasniedz „Duved Lounge” Ņujorkā. $ 1,500 dārgais kokteilis satur l'esprit de Courvoisier, Ruinart šampanieti ar mazliet eksotisko sīrupu, kas izgatavoti no meža ogām, savvaļas medu un pasifloras augļiem. Kokteiļa dekorācijā izmantota savvaļas orhideja.
Ja jums tuvi ir klasiskie dzērieni, nevis jaunie maisījumu, tad Hemingvejas bārs „Ritz”, Parīzē jums piedāvā Ritz Side Car kokteili. 500 $ vērtais vintage dzēriens ir pagatavots no Cointreau maisījuma, citronu un dažiem no vecākajiem konjakiem pasaulē, atklāts īsi pirms laputs invāzijas 1860 gadā. Viesnīca ir pārdevusi ap 60 dzērienu pēdējo 3 gadu laikā.