local-stats-pixel fb-conv-api

DIY "laifhaki". Kā to dara daudzuzdevumu izpildes meistari?2

128 0

Vai mēs varam vienlaicīgi nodarboties ar vienu vai vairākām lietām? Runā, ka sievietes esot labākas par vīriešiem šajā ziņā. Diemžēl mūsdienās neviens neprasa vai tu vari, bet tev ir jāmāk vienlaicīgi runāt pa telefonu, atbildēt uz e-pastu, sēdēt Sejas Grāmatā, piedalīties sanāksmē un, protams, sekot tam, ko dara kolēģi. Vai daudzuzdevumu izpilde jeb multitaskings ir perspektīvs? Tas atgādina cirka klaunu, kas brauc ar riteni pa nostieptu virvi un tajā pašā laikā mēģina žonglēt. Viena nepareiza kustība un viss sagāzīsies.

Mēs pat uz tualeti vairs neejam tāpat, bet tas ir mirklis, kad kaut ko pārbaudīt tajā pašā telefonā un tajā un vēl tajā vietnē. Pilnīgākā multidzīve ar nebeidzamiem laikiem un sirsniņām, bet tikmēr pa to laiku dažiem multitaskings ir izdevies, ar to nevar nepadalīties!

« 1  2  3 »
128 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Labās bildes emotion , bet ja nopietni,  nekas jau pēc būtības mainījies nav. Tā pati tuoletes apmeklēšana - agrāk līdz bija avīze, vai grāmata, uz ielām agrāk bija cilvēki ar grāmatām un avīzēm.. Mainās tikai informācijas nesēji..+

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt