local-stats-pixel

Būt nenormāli tievai, kam tas vajadzīgs?98

414 24

Šeit būs dažas bildes no size plus modelēm, šis pierāda , ka nevajag būt nenormāli tievai, lai izskatītos skaisti.

Nav jēgas nenormāli badoties lai sieviete tiktu uzskatīta par skaistu.

Šīs sievietes ir izcils piemērs tam, ka var justies un izskatīties lieliski arī nebadojoties, un visu laiku dzīvojot uztraucoties par kāda grama pielikšanu.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
414 24 98 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 98

0/2000

Viirieshi nav sunji, kas uz kauliem vien skataas, bet nav arii ziiliites, kas peec spekja vien kaaro! emotion

87 3 atbildēt

Normālas sievietes :) vismaz ribas neduras caur ādu un tie kas te brēc par to,ka viņas ir aptaukojušās tad jāsaka,ka jūs nezinat kas ir aptaukošanās. Protams mūsdienu kultūra ir radījusi savu skaistuma etalonu - kārnu, bezkrūšu radījumu ar ziliem lokiem zem acīim no mūžīga bada, jo par sievieti brīžiem to radību nu nekādi nevar nosaukt ne krūtis, ne pakaļas nekā tur nav. Bet būt sievieteii nozīmē būt spējīgai iznēsāt un dzemdēt veselīgu pēcnācēju.  Ar pilnībā sadir**tu veselību ( kā tas diemžēl vairumā gadījumu šīm "modelēm")  veselīgu bērnu nedzemdēsi.

39 2 atbildēt

nu common, tie kas saka, ka šīs sievietes ir aptaukojušās, resnas vai kā tamlīdzīgi, parāda tikai vienu, ka cilvēku interesē tikai vienas nakts sakari un viņš nav ieinteresēts iepazīt cilvēku kārtīgāk, tauku krunciņas nevienam nepatīk, jo tāds ir mūsdienu uztveres etalons, bet nau jau tā, ka viņas ir neglītas. 

Cilvēks ir skaists tāds kā viņš ir. 

Un šīs sievietes ir normālas, laikam neesat sev apkārt paskatījušies, jo pilns ir ar meitenēm, kas iedzīvojas nežēlīgākajos kompleksos un sabojā sev visu dzīvi, tikai tādēļ, ka apkārtējie tās uzskata par resnām govīm.

37 1 atbildēt

Ir vismaz kur ieķerties šādām, nav ne vainītes, ļoti simpātiskas sievietes, manuprāt. emotion

23 3 atbildēt

Kā man viens draugs pateica. Un, ka ir nedaudz apaļāka(saprāta robežās, protams)? Uzskati, ka Tev ir vairāk ko apbrīnot, vairāk kur iegrābties, vairāk, ko mīlēt. Vai tiešām jums sievietē rūp tikai izskats?

19 0 atbildēt

Normālas sievietes... ko jūs piešujās...

20 1 atbildēt

Nemelosim paši sev . praktiski visiem viņas šķistu pievilcīgākas ja viņas būtu slaidas ! 

36 18 atbildēt

Manuprāt, glītas meitenes/sievietes. Mans bračka saka, ka ideāla ir tāda, kurai pie vienas krūts var pieķerties, bet ar otru apsegties. :D (Tas gan nav domāts uz silikonu, bet gan tieši apaļīgām sievietēm).

Katrā ziņā man vizuāli vairāk simpatizē šādas, nekā kaulainās. Protams, ja nekrīt galejībās. Bet, ja sieviete prot izcelt sevi un pati mīl savu ķermeni, tad staro vienmēr un ir skaista!:)

15 0 atbildēt

dzīve būtu garlaicīga, ja mēs visi izskatītos vienādi. emotion

10 0 atbildēt

Ar dārgu fotoaparātu un profesionālu fotogrāfu viss iezkatīsies skaisti

21 12 atbildēt

Kad vienreiz beigsies šitās bezjēdzīgās diskusijas par svaru? Vispirms apskaties spogulī un iemīli sevi, visas riepas un vēl, kas nāk klāt komplektā. Tad arī beigsies vispārējais idiotisms bāzt otram acīs, cik viņš neatbilstošs standartam. 

9 0 atbildēt

Manuprāt, cilvēks nav jānosoda par viņa izskatu. Ir taču tik daudz sievietes, kas pēc dabas ir kaulainas vai apaļīgas..Es neatbalstu sievietes, kuras sūdzās par savu svaru sēžot Mc un stumjot māgā, bet ja cilvēks ir ar sevi apmierināts, kāpēc gan neradīt citiem piemēru, ka skaists ir tikai tas, ko mēs paši uzskatām par skaistu. Un kurš gan cits d*nstrēs aģērbu apaļīgām sievietēm, ja ne apaļīgas sievietes...

6 0 atbildēt

slaidas butu smukakas jebkura gadiijumaa

salieciet dzekus ar alusvederiem, redzesim kaa liksies meitenem :D

3 0 atbildēt

Viņām sejas skaistas. 

3 0 atbildēt

Nav jābūt ļoti tievai, bet slaids ķermenis noteikti piesaistīs vairāk vīriešu uzmanības emotion

5 2 atbildēt

Jā, iespējams, daudziem nepatīk, ka ribas spiežas ārā un tml, bet ko lai dara meitenes  , piem, kā es? Es varu ēst cik vien gribu un kad vien gribu, bet nekad  nepalieku resnāka un nepieņ*s svarā. Es ēdu normāli katru dienu, nebadojos un nemaz negribu to darīt. Zinu daudzas meitnes, kurām ir līdzīgi kā man. Es piemēram uzskatu ,ka labāk būt slaidai, nekā cīnīties ar aptaukošanos, bet  arī nav jābūt pārāk tievai. Tas nav uzrauciens cilvēkiem, kuri no dabas ir apaļīgi/dūšīgi. (:

2 0 atbildēt

Ak jēziņ, pieliek vēl visus celulītus un strijas(jo daudzām apaļām meitenēm tādas ir), tad vairs tik simpātiskas neliksies.

Bet tomēr šitādas vnm būs labākas, nekā tās sliekas.

2 0 atbildēt

Es uzskatu, ka ņav jākrīt galējībās un jānostājas vienā vai otrā pusē! NAV meitenēm jābūt kārnām, bet NAV jābūt arī ar lieko svaru! Nav tagad visām apalītēm jāskatās uz šitām bildēm un jādomā "O viss Ok, esmu normāla un smuka, pabeigšu ka savu burgeru"! Sievietei ir jābū un jādzīvo ar tādu figuras formu kāda ir, bet nav jāsamierinās ar lieko svaru vai jābadojas tā lai kauli redzami... tāpēc saku godīgi - meitenes bildē smukas, bet ar lieko svaru! Un daudz smukāk būtu, ja pāris kg nost! 

2 0 atbildēt

9., 10., 11. skaisti :)

2 0 atbildēt

Neiedomājami tizli apģērbtas.

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »