local-stats-pixel fb-conv-api

Brīnišķīga vieta Slovākijā, Pieniny Nacioālais parks3

28 0

Man tas prieks, ka draudzene dzīvo tuvu šim skaistumam! Kā tūrisma vieta, lai baudītu dabu, Pieniny ir ideāli!  Bet vietējiem iedzīvotājiem, kas nav saistīti ar tūrismu, darīt tur nav ko! Līdz ar to jauniešu tur ir retums! Atrodas ļoti tālu no Bratislavas, jo ceļš no turienes uz Bratislavu aizņēma man visu dienu, apmēram 8 stundas transportā! Ieteiktu visiem uz turieni kādreiz aaizbraukt, jo tas ir tā vērts!! Tikai mums sanāca trakums ar to, ka neviens ar mašīnu mūs savākt nevarēja, domājām gaidīt autobusu, bet šai pasaules malā sestdienās autobusi nekursē!

Nedaudz datu par Pieniny Nacionālo Parku. (slovāku: Pieninský národný parks, abbr. PIENAP) ir nacionālais parks ziemeļu Slovākijā. Parks atrodas rietumu Pieniny kalnos uz robežas ar Poliju. Tas ir vismazākais nacionālais parks Slovākijā ar platību 37,5 km ² (14,48 mi ²) un tā buferzonas platība ir 224,44 km ² (86,66 mi ²).

 Parks tika dibināts 1976 gada 16.janvārī.

 Parks piedāvā tradicionālo folkloru un arhitektūru, īpaši ciematā Červený Kláštor, kur atrpodas Nacionālais Kultūras muzejs.

28 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

feini :)

0 0 atbildēt

Tiešām skaisti. :)

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt