local-stats-pixel

Bosnijas Piramīdas8

5 0
Tiem, kas par tām vēl nav dzirdējuši - īsumā tā. Ja tās ir piramīdas, tad tās ir ļoti vecas un ļoti lielas - augstākā ir virs 200m. Salīdzinoši - Gīzas augstākā piramīda ir ap140m. Zem piramīdām atrodas milzīgs desmitiem kilometru garš tuneļu labirints. Pēdējie pētījumi liecina, ka tās ir klātas ar materiālu, kas ir cietāks par cementu.

Piramīdas ir izraisījušas pretrunīgu reakciju, jo faktiski ir pamatīgs trieciens vēsturei, ko māca skolās. Galvenais skepticisms ir balstīts uz tēzi, ka Bosnijas Piramīdas ir dabīgi formējumi, kas noklāti ar paneļiem. Tomēr to cik ļoti šī struktūra ir dabīgs vai cilvēka veidojums, kas to cēlis un kādam mērķim varēs noteikt pēc daudziem gadiem - tikai, kad būs vēl vairāk ģeoloģiskie un arheoloģiskie pētījumi.
Reklāma
Reklāma
Reklāma
5 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000
es arii gribu kko atklaat!! emotion emotion
1 0 atbildēt
Ēģptiešu inžinieris ir bijis Serbijā....
1 0 atbildēt
dzidza, tāpat kā mes visi! :D
0 0 atbildēt
tad tik lai pēta un stāsta ko atklāja emotion ieinteresēja :))
0 0 atbildēt
Pirmā dzirdēšana. Bet iespaidīgi.. pat ļoti... Piramīdveida kalns līdzenuma vidū. Brīnums, ka agrāk ko savādu nepamanīja..
1 2 atbildēt
nav jau teikts ka ēģiptiešiem bija vislabākās piramīdas un neviens to negrib atzīt jo tad izraisīs starptautisku ažiotāžu par mācību vielu.
0 1 atbildēt
es tur biju!!! :)
0 1 atbildēt
hmmm nav jau brīnums ka neviens netic ka tās ir īstas :D ... tak stulbie cilveki neko nevar pieņemt jaunu un kur nu vēl ēģiptieši atļausies atzīt ka viņu piramīdas nav pašas labākās ... stupid people :D
0 2 atbildēt