local-stats-pixel fb-conv-api

Balti kaķi12

57 1

Padalīšos ar jums savā vājībā- baltajiem kaķiem. Tas ir kaut kas tīrs, skaists un interesants. Skats, kā balts minka lēni liek savas mīkstās ķepiņas, soļojot pa piesnigušu taciņu noteikti ir aizkustinājuma vērts. Cilvēki par kaķa kažoka šķīstumu jūsmojuši gadsimtiem ilgi- gan senajā Ēģiptē, gan mūsdienās tie dara to vēl joprojām.

Taču baltu kaķi uzturēt nav viegli- jārūpējas par tā kažoku, kaut gan kaķis lieliski pats spēj parūpēties par tīrību, tas ir jākopj, lai baltā vilna nesāktu dzeltēt. Turklāt nomestās spalvas būs redzamas uz katra tumšākā apģērba. It īpaši, ja kaķis ir kurls, kas starp tiem nav retums, jāuztraucas par tā iespējamo nokļūšanu uz ielas starp mašīnām, nav iespējas atnākot mājās dzīvnieku pasaukt un dabūt mīluli rokā, kad tas kaut kur ir aizsnaudies.

Tomēr bija man tas gods būt šāda kaķa īpašniecei un jāsaka, ka tas bija labākais mājdzīvnieks, kāds man jebkad ir bijis. Pieliktās pūles tā kopšanā viennozīmīgi bija tā vērtas.

57 1 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Ou,jē, arī mana vājība... man tādi ir divi-kurls zilacu brīnums un īgns dažādkrāsu acu brīnums emotion

3 0 atbildēt

Ja ieraugu kaus uzreiz lieku +++++++++++++++++

Es milu sis mazas tigerradibinas :*

1 0 atbildēt

gribugribugribu^^

1 0 atbildēt

 kaa man patiik balti kaķi ar zilaam aciim

1 0 atbildēt

balts kakjis ar zaljaam aciim vnk pats skaistaakais dzivnieks kaads vien var buut.

;d

1 0 atbildēt

No raksta kļūst absolūti skaidrs - baltie kaķi ir kropļi un invalīdi ar iedzimtām mutācijām. Kas man netic - pārlasiet vēlreiz to rakstu, pārliecināsieties.

Man personīgi patīk Siāmieši un Birmieši. Tomēr pats krutākais kaķis ir manuls, tikai to nevar pieradināt - pārāk mežonīgs. Dzīvo tikai savvaļā un zoodārzos :D

Starp citu, gribat pasmieties? Apskatieties, kur Rīgas zoodārza mājaslapā ielikts manuls (http://www.rigazoo.lv/public/29327.html?date=2008-03-01). Sadaļā Plēsēji>Āpsis>Manuls! Hahahahaha!

1 1 atbildēt

5 mīļākais cipar un tieši piektajam kaķim ir manas mīļākās krāsas acis! emotion

0 0 atbildēt

ljoti labs raxts!! :) +2

0 0 atbildēt
Man pašai ir šāds kaķis un viņa ir loti skaista slaida un vienu zeltigu aci otru zilu bet viņa dzird un redz ļoti labi 30 viņai piedzima kakeni viens balts ar mazu melnu punktiņu uz galvas un esmu atradusies jau viņam jaunu saimnieku tad kad bus lielāks adosu bet otrs pelēcīgs ar baltu :D
0 0 atbildēt

emotion Es ļoti mīlu kaķus un viņus dievinu

0 0 atbildēt