local-stats-pixel fb-conv-api

Atmiņās par pavasari7

12 0
« 1  2  3  4 »
12 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Jauki!:)

14 0 atbildēt

atbildot uz ladetta komentāru " pavasaris patīk, daba patīk, putni patīk be... " Atslābsti, putni tāpat, kā cilvēki izvēlas savu likteni un ja tie ir izvēlējušīes apmesties tālāk no sev piemērotās vides un izvēlas "VIEGLĀKU" dzīvi ta vairs nav mūsu problēma, domāju, ka tos ziemā nevajadzēs barot, jo ar tiem jau ir pabarojušies bomži. Piedod dzīve ir nežēlīga.  

1 0 atbildēt

atbildot uz ladetta komentāru " vari jau, protams, sevi tā mierināt. Un "tā... " Un kur tad tie putni ziemā ir? Labprāt ar pabarotu. Tikai lūzu nedomā, ka esmu baigais putnu barotājs, kas nemitīgi velta savu brīvo laiku tam.  

1 0 atbildēt

patīk, patīk++

0 0 atbildēt

atbildot uz aivarsm komentāru " Atslābsti, putni tāpat, kā cilvēki izvēlas sa... "

emotion vari jau, protams, sevi tā mierināt. Un "tā vairs nav mūsu problēma" ir pilnīgs bullshi*s - kas to vieglāko dzīvi nodrošina, pie tās pieradina? cilvēks. Tad, respektīvi, ja pieradini, tad arī turpmāk izturies kā pret savu mājdzīvnieku. Tā ir vieglprātība un bezatbildība no Tavas puses, kas laikam ir VIEGLĀK Tev, pēc tam aizbildināties, ka tāda taču dzīve. Nē, mēs to dzīvi čakarējam. Žēl vienīgi, ka (kā noprotu no bildēm) to nodod arī jaunajai paaudzei.

Bet, ja viss ir tik vienkārši un skaisti, teic, kādu apsvērumu pēc tu putnus baro vasarā (kad ir dabiski pieejama pārtika), bet ne ziemā? Īslaicīgas baudas (par savu labestību) dēļ?  

0 0 atbildēt

Bet kāpēc vispār tie putni jābaro??? To savās atbildēs neizskaidro (šķiet,  arī pats līdz galam to nesaproti)

Mājdzīvniekus jau esam pieradinājuši, jā - ok, tad ņemam un turam pie sevis mājās.

Bet putni?!!! Ja tik ļoti patīk - var vienkārši paskatīties uz tiem, bet ne iejaukties dabiskajā ciklā, barot, piebarot, pieradināt un tad atstāt likteņa varā, jo viņu instinkti (aizlidot uz siltajām zemēm) ir sačakarēti.

Ja gribi, varētu jau painteresēties, bet tur skats nebūs tik skaists - nebūs ko safočēt - diez vai tas Tevi interesēs...

0 0 atbildēt

pavasaris patīk, daba patīk, putni patīk

bet vot šitādu, piedod, raksta autor, kretīnu dēļ, tie putni ziemās iesalst ūdenī, nelido prom, vairs nedzīvo savu dabisko dzīvi, jo cilvēkam labs garīgais, pabaro ar maizīti un šķiet - vai kāds es labs, viss štokos?

tagad arī aizej tos putnus pabarot un sasildīt lielajos - grādos??? m?

nekā personīga, tā teikt, bet vnk besī tā cilvēku bezatbildība un tad klausies ziņās, ka vietējā ezerā gulbji viens pēc otra atdod galus... jo tagad taču auksti, nevienam no pavasara/vasaras barotājiem vairs tur negribas iet...

0 1 atbildēt