local-stats-pixel fb-conv-api

Atceries..?20

168 0

Laiki mainās, gadi iet, bet atmiņas paliek...Tās paliek mūsu sirdīs, prātos un lietās mums apkārt. Nāk Ziemassvētki un tuvojas jauns gads..iespējams jau rīt tev vairs nebūs laika grimt vecās atmiņās...bet šodien, kamēr vēl ir šodiena, atcerēsimies labākās no bērnības atmiņām! :)

168 0 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

laaaaabs :)

2 0 atbildēt

13.Bet tad Tu to visu aizmirsi...un izaugi..Vai atceries?

šis piesaistīja visvisvairāk. ^^

1 0 atbildēt

OMG, es jau esmu tik vecss. bet man pat vēl nav 20.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

ļoti labs raksts + tev 

0 0 atbildēt

visu atceros un ka ar riteni visa atruma drazu no kalna leja -bet bija grantetais cels -ta sakratija ka sture noluza -jo biju atspiedies uz tas  ar visu svaru -brinums ka dzivs paliku pec tada mauciena uz mutes ...

0 0 atbildēt

:D es atceros, kā pirmo reizi mācijos braukt ar divriteni... Uzsēdos un dankš uz sāniem... XD jo pierasts jau, ka trīsritenis negāžās :D Un braucot ziemā ar ragaviņām man bija bail, tāpēc zēni par buču vienmēr noveda no kalna... tā vismaz bija drošāk :D Ziemā cēlām no cniega cietokšņus un mētājāmies ar pikām... caur lūkām :D Tā mīlu savu bērnību... Duadz ko atdotu, lai tikai uz ienu dienu atgrieztos tajā "))

0 0 atbildēt

7 veljoprojam kraju pardzivoju speleju :D :D

vispar aceros biji siks man bij ritens nu nebij diezko labs uz kadi 50ls verts  un dazus metrus no majas (kadus 50 ) bij nenormali lieli trani es pa tiem tik lecu un pisos leja tikai neaceros tiesi kapec es atkal lecu un nebaidijos vai kka ta :D tad man bija kkadi 7 gadi

mcaa musdienas lekaju pa 2x augstakiem ka tie un brinums ka sovasar nevienu reizi nesu nopietni nokritis

0 0 atbildēt

ļoti labs raksts ++

0 0 atbildēt

Visu atceros, bet neatceros, kura bija mana 1. negulētā nakts. Nevaru sazīmēt, kura no visām tā bija. :D Jā, bet tik patīkami uzkavēties tik jaukās atmiņās. Vēl nesen, kad uzsniga pirmais sniegs, skatījos pa logu kā mazie ar ragaviņām viens otru velk un pa kalnu šļūc. Tas man likas pasmaidīt, atceroties kā mēs ar draugiem baudījām ziemas priekus. Nu jaunākā paaudze ir mūs nomainījusi. :)

0 0 atbildēt

12. Atceries savu pirmo foršāko neizgulēto nakti - ballīti? ^_^

Protams, bet daudzas kautkā neatceros ^^

1 1 atbildēt

ja brauc uz tāda, kāds ir otrajā bildē vispār nav brīnums :D

0 0 atbildēt

1. man bija liidziigas ragavas.. ir veel.. ;D

 

a es uzreiz ar divriteni braucu.:D

0 0 atbildēt

10-nē. neatceros....

13-zinu savā ziņā, bet es jaunajā gadā taisīšu pierakstus lai neko neaizmirstu :P IEPŪT ATMIŅA(ak mana stulbā atmiņa.... :d )

0 0 atbildēt

1. Man bija tieši tādas ragavas un parasti iejūgti nebija vecaki, bet gan suns! Vienmēr šķībi uz mani skatījās visu atlikušo ziemu, kad tērpos āra iešanai ar vecakiem un vecakiem bija pavadiņš rokās.. :D 2. Ar tadu pasu, tikai ar beņķi, "Spārī"ti esmu braucis - forsakie laiki, atceros to ta ittka tas nebūtu nemaz 16 gadus atpakaļ!

8. Tētis-es turēšu tu brauc

es -labi

*sencis sāk aplaudēt*

-turi!

sencis - labi!

*uzbraucu uz kalna aizdomīgi ātri....sencis pusceļā stāvēja....nogāzos - un dzenāvju vuisu atlikošo dienu un aizmirsu par spārīūti!*

0 0 atbildēt

Daudzas sajūtas man vēl ir tagad, dažas, vēl tik būs.. Nez.. bet.. ehh.. ;DD

0 0 atbildēt

Tiiik forši atcerēties piedzīvoto, tagad jūtos pat vecs salīdzinot ar to laiku nedarbiem

0 0 atbildēt

da lab, vakar vēl braukājos ar ragavinjām :D tik nevilka lielie, bet mašīna :D :/

0 0 atbildēt

Protams, ka atceros, tie tik bija laiki ;)

0 0 atbildēt