local-stats-pixel

Ar velosipēdu 100km pie omas.53

877 2

Kā jau ierasts pēs skolas beigšanas iekustinu uz vasaru nosēdētās kājas pie skolas soliem. Šis man jau ir trešais lielais brauciens ko veicu ~100km. Prmais bija Rīga-Auce : Rīga - Kandava Un tagad Kandava - Auce.

Pirmo reizi kad braucu biju tik ļoti sagatavojies,ka pat ūdeni aizmirsu ledusskapī. Naudas nebija un vienīgais ēdamais bija brokastis! Tas jau tā ,ka ceļā nepilnas 5h un pa lauku leļiem. Biju nonācis līdz tādam izmisumam ,ka biju spiests apzagt piemājas dārziņus. Es noplūcu sauju ar lokiem, piesēdu pieturā, pazvanīju mammai un teicu ,ka ar mani viss ir kārtībā ,lai neuztraucās.

Mācoties no kļūdām es katru reizi nopietni sagatavojos un neņememu līdz drēbes kā caca, bet gan ēdamo,dzeramo un naudiņu. :)

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
877 2 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 53

0/2000

Malacis. :) emotion

3 0 atbildēt

Nav slikti.

2 0 atbildēt

Malacis tā tik turpināt !!!!emotion

2 0 atbildēt
un pēc tam nākošajā diena nav tā, ka kājas sāp un šausmīgs nogurums? Ja būtu nedēļu iepriekš kvai pabraucis pa 1:30h tad šos 100km būtu nobraukt vieglāk. :)
2 0 atbildēt

Riepas ar svaigu protektoru, risks sadurt  īstenībā diezgan mazs.

 Bet vispār emotion

2 0 atbildēt

100 km ar riteni tas ir vienkārši jeeeeeeebal :D man tālakais ir bijsi 30 km.. ar riteni ar rolleri 70 km bet patiesibā šādi tripi ir samērā interesanti vismaz kautkur brauc, kautko apskati.

2 0 atbildēt

4 menešus neesmu īsiti braukusi, tik cik trips Rīga - Bulduri. Lielākais ko esmu veikusi ir 80 km pirms daaudz gadiem. Tas gan bija forši! Tik žēl , ka tik daudz grants ceļu visos nomaļajos stūros - apgrūtina braukšanu tā grabēšana :D !! Foršs raksts! + 

2 0 atbildēt

Visu cieņu. Tur daudz skaistas upes, varēji copeni paņemt, iemest pāris reizes :)

2 0 atbildēt

Labs izaicinājums! emotion

1 0 atbildēt

Mans sencītis no Jelgavas uz Ventspili aizrullēja ar ričuku emotion

1 0 atbildēt

Varu tikai apskauzt. Labprāt braukātu šitādus gabalus, bet lielākais, ko esmu spejis ir nepilni 30km, bet kā nekā, es braucu ar BMX.emotion Man gan ir nosprausts neliels merķis - kad atgriezīsies silts un sauss laiks būs jāapbrauc  Ķīšezers.

2 1 atbildēt

Nākamreiz izbrauc car Tukumu un Dobeli :D

1 0 atbildēt

laikam bija liels piedzīvojums :D

ar velosipēdu 100km pie omas, oma laikam tevi slavē :D vell jo projam

1 0 atbildēt

Bonus tev...

1 0 atbildēt

Pasmaidīju par mammītes siermaizēm emotion

1 0 atbildēt

8. tā nu lūk izskatās mans ritensemotion

0 0 atbildēt

Labs, es tādā pašā garā maukšu uz Valmieru, Psihs esi, noteikti ņem līdzi pumpi un plāksteru kitu, nomainīt prasīs dažas minūtes, bet ja pārsit riepu kkur čuhņā, tad ir hana :)

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Man tāds pats ričiks :)

0 0 atbildēt

Super! emotion

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »