local-stats-pixel fb-conv-api

[Anime] Code geass11

22 3

šodienai code geass. šo anime noskatījos tikai vakar, bet jāsaka, ka tā tiešām bija izcila.

^žanri - Action, Mecha, School, Super Power, Military

^sērijas - 25 pirma sezona, 25 otrā sezona, 4 OVA's

2010 gads. britu impērija cenšās iekarot visu pasauli. japāna vairs nav japāna, to tagad sauc area 11.

Lelouch Lamperouge, īstajā vārdā Lelouch Vi Britannia, ir britu princis, kurš tiek uzkatīts par mirušu, tādēļ tagad dzīvo ar jauno vardu (Lelouch Lamperouge). viņa tēvs viņu ar māsu izsūtīja uz japānu pēc mātes nāves.

kādu dienu, Lelouch cenšoties palīdzēt kādai avarējušai smagajai mašīnai, nonāk situācijā, kur armija viņu uzkata par teroristu un pavēl viņu nogalināt. pedējā brīdī kāda mistiska meitnene vārda C.C. piešķir viņam spēju kontrolet cilvēku prātus. šo spēju sauc geass. ar šīs spējas palīdzību Lelouch saprot, ka var uzvekt britu impēriju, noskaidrot kurš nogalinaja viņa māti, atriebties tēvam un pārveidot pasauli par labāku vietu priekš sevis un savas māsas.

Lelouch, slēpjoties zem maskas, izveido armiju "black knights" lai varētu cīnīties pret britu impēriju un panākt japanas neatkarību.

mani vērtējumi 10 baļļu skalā:

stāsta interesantums: 10/10

action daudzums: 10/10

animāciju kvalitāte: 10/10

cilvēku izskati: 9/10

kā jau teicu, šis tiešām bija viens izcils anime. stāsts bija savā veidā unikāls un ar mērķi. patiesībā, šis anime bija ļoti līdzīgs pēc domas ar Death note (un tā domā daudzi simti skatītāji). lai gan lielās atšķirības ir daudz, pamatlietas ir tādas pašas - abi ir ļoti gudri studenti, kas ieguvuši pārcilvēcisku spēju un to izmanto, lai pārveidotu pasauli ar domu to padarīt labāku. tikai šeit tas notiek ar kara palīdzību un cīņām ar robotiem. protams, tas nozīmē, ka šis anime ir pilns ar aizraujošiem action.

šis noteikti ir viens no "MUST SEE" gabaliem, kā arī to varētu noteikti ievietot vienu no labāko anime TOPa augšgalā.

« 1  2  3 »
22 3 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Super multene, noskatiijos, jau kaukaadu laiku atpakalj un ljoti patika :) 

 

4 0 atbildēt

"šis anime ir pilns ar aizraujošiem action" man tā vien liekas, ka tu vari mierīgi izslēgt skaņu un skatīties tikai sprādzienus, šaušanu utt. raujot uz to kulakā kāmēr penis zils paliek emotion

6 3 atbildēt

super anime abas dalas vaaaa

2 0 atbildēt