local-stats-pixel fb-conv-api

3D attēli-Maģiskā acs!25

69 1
« 1  2  3 »
69 1 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000
nekādīgi nesanāk... laikam acis kaut kāds brāķis man!
8 0 atbildēt
plus no manis+ emotion
3 0 atbildēt
ka man sitie patik :) liels +
1 0 atbildēt
skataas itkaa cauri monitoram un tad nofokusee acu skatienu uz ekraanu..kautkaa taa
1 0 atbildēt
Uz mirkli tumšs pat palika bet nekā tāpat neieraudzīgu, laikam būšu acis izmežģījis emotion
1 0 atbildēt
neko neredzu:D
1 0 atbildēt
kads negrib vienkarshak un detalizetak izskaidrot kas jadara? :D lai redzetu?
1 0 atbildēt
za4 avatarsza4
nekas nesanāk
1 0 atbildēt
es nesaprotu jums tas attēls ko tagad redzat pazūd un parādās jauns vai arī kautkāds ēnojums pa vidu vai kā savādāk? :D Un pastāstiet pareizi to tehniku kā iemācīties redzēt es te blisinos, tāpat nekas nesanāk tik to kustīgo attēlu saskatīju kā tos apļus..
1 0 atbildēt
nu galīgi nesanāk man.. :(
1 0 atbildēt
ltniksgt 2009-10-31 21:58:46 redzu uz iekshu 3D Tad pamēģini skatīties taisni attēlā līdz samiglojas skatiens un tad, kad kautkas sāks veidoties mēģini nostabilizēt redzi, tikai nevajag kustināt acis.
1 0 atbildēt
man arii nekad sitie nav sanaakushi.. ;[[[
1 0 atbildēt
Samiglojies skatiēnu , galvenais uzreiz nenofokusējat ja kaut kas mainās.
1 0 atbildēt
Par tām sakrustotām acīm ir daļēji taisnība! Tu gadijumā neredzi tad attēlu uz iekšu? Jo es māku skatīties gan tā, gan tā. Attēlam ir japarādas uz āru, es zinu ka sīks biju atklāju ka var redzēt attēlu gan uz iekšu gan uz āru! Mož kļūdos. P.S 9ā 11ā 13ā 15ā 16ā ir naidīgas pat krāsainas! SUPER VNK
1 0 atbildēt
ņifiga man nesanāk :((( :D
1 0 atbildēt
+
1 0 atbildēt

Diez gan sūdīgi tie attēli. Gandrīz nevienā nav noteikts līmenis, kādā jāskatās (ārpus pašas ilūzijas atstāti 2 punkti, kuri ''jāsavieno'' efektam). Dažos pilnīgi neveiksmīgi veidots attēls, ka vispār neko saprast nevar, vai arī tik vienveidīgs, ka grūti atšķirt "pattern'u".

Mīnusu nevaru likt, tēma nav slikta, bet plusu arī nelikšu, jo neveiksmīga attēlu izvēle.

0 0 atbildēt

                         ,;';:`                                          `@@@@@@@@@@,                                      `@:   .+@@@@@@                                     @        :@@@@@`                                  :           '@@@@                                  ,            `@@@@                                 +@;           .@@@'                               .  ;            @@@@`                               ,,     .;      @@@@#                             ,,# ,      ;:    @@@@@                             ` :,    `,      '@@@@@;                           ,    `    @      @@@@@@@                           `   .    `'`,    @@@@@@@                             `   `          @@@@@@@                             ,    ,        .@@@@@@@                            :  `' `        #@#@@@@#                                           +  .@@@`                          ,  ,              ` ,@@@                      .'@@@@  + .,  ;         .+@@.                    +@@@@@@@  .@#;; :       `,.@##',                `#@@@@@@@@@   `..            #@@@@@@@#.          .@@@@@@@@@@@@               `+@@@@@@@@@@@@;      `@@@@@@@@@@@@@@               .@@@@@@@@@@@@@@@,  +@@@@@@@@@@@@@@@  `        .  `@@@@@@@@@@@@@@@@@# '@@@@@@@@@@@@@@@@`         ,  `,@@@@@@@@@@@@@@@@@@ '@@@@@@@@@@@@@@@@@`          ` +@@@@@@@@@@@@@@@@@@ #@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ;,      ,  @@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@  `     :   @@@@@@@@@@@@@@@@@@@

0 0 atbildēt

Ja Labais emotion sanaak ! ;)

0 0 atbildēt
To Andriky:jā,ja izmantot to tehniku,kas augstāk aprakstīta,tad ta stereobildīte sanāk uz iekšu! Bet,kā tu teici ja skatās taisni,samiglojot sakatienu,fokusējot redzi centrā,tad sanāk attēls uz āru,ir izteiktāka 2. plakne! Es iemācījos to darīt vēl drusciņ citādāk,jo man bija grāmata ar tiem zīmējumiem,ar monitoru arī sanāk,bet laikam nav pārāk veselīgi.Vajag pieskarties ar degungalu zīmējuma centrā(sanāk izplūdis attēls)un tad lēni virzīties no monitora atmuguriksi,lēni,nemirkšķinot acis,tad arī sanāk ieraudzīt!
0 0 atbildēt