local-stats-pixel fb-conv-api

23 laifhaki, kurus novērtēs ikviens, kuram ir bērni12

221 0
« 1  2  3 »
221 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Pēdējais ieteikums gan man īsti nepatīk. No mazotnes jau mācīt darīt jebko naudas dēļ. Nevajag mācīt bērniem to, ka naudai ir vispār kaut kāda vērtība. Tas ir drausmīgs izgudrojums, kam reāli nav nekādas vērtības, tikai mākslīgi uzpūsta vērtība. Žēl, ka cilvēki tik ļoti paļaujas naudas "valdzinājumam", un to māca arī bērniem. Vajadzētu sākt mācīt bērniem, ka dzīvē ir daudz kas svarīgāks par naudu..

Kad beidzot cilvēki atjēgsies no šīs nejēdzības un sapratīs, ka nevajag visu mērīt pēc to materiālās un finansiālās vērtības, bet vairāk pēc tā, kādu labumu katra lieta vai rīcība, dod zemei, dabai un cilvēkiem.

13 1 atbildēt

Pēdējais nav labs ieteikums.. ja gribi atpūsties, tad bērniem pasaki - kad pamodīšos tīrīsim māju.. mazgāsim grīdas utt... - viņi darīs visu lai tevi nepamodinātu..

4 0 atbildēt

Ideja par sacensību mājās galīgi garām. Pārsvarā jau tie bērni ir ar divu un vairāk gadu starpību, tātad jaunākais mūžam paliks zaudētājos, turklāt ienīdīs vecāko uz mūžu. Naids, protams, būs abpusējs, kas rezultēsies brāļu/māsu karos līdz asinīm.

Nu, ja vien nav vēlme izaudzināt agresīvas piraņas, kas ies pāri līķiem, sākot ar saviem tuvākajiem.

Naudu iesaistīt arī nav laba doma.

3 0 atbildēt

Nav bernu bet ieteikumi nav slikti 👍

1 0 atbildēt

Nav eiro... tās ir piecas angļu sterliņu mārciņas.

Piečukiņš

1 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt

Miskastes maisi baseinā nepalīdz, vismaz man vasarā nebija no vinjiem nekādas jēgas.

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt