local-stats-pixel fb-conv-api

18 cilvēki, kuri kļuva tik atkarīgi no Photoshop,ka pārstāja izskatīties kā paši8

108 0

Photoshop tika izgudrots, lai uzlabotu attēlu īpašības, padarītu tos gaišākus un visos iespējamos veidos modernizētu. Tomēr daži sociālo mediju lietotāji saprata, ka šī programma ir labākais veids, kā mānīt visus. Viņi uzlabo fotogrāfijas, padarot vidukli plānāku, bicepsu lielāku un ādu skaidrāku. Bet ko es varu teikt, ka jūs, iespējams, pat nezināt, kā izmantot Photoshop - pats Instagram nodrošina iespēju rediģēt fotoattēlus, izmantojot filtrus! Un cilvēki rediģē. Un viņi pārspīlē.

(Tuklots teksts)

108 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Šie cilvēki jau apmāna tikai sevi.

7 0 atbildēt

😲

6 0 atbildēt

Šie fotošopētue attēki rada citu apdraudējumu. Var likt kadu bildi grib. Apstrsdātu vai arī nē. Ar tiem dīvainajiem filtriem. Vai kaut vai zaķīšu,kaķīšu bildes uzdodot par savām. Bet šīs apstrādātās bildes kur viss ko var noņemt ir noņemts. "Uzlabot" visu ko var. Pataisit cilvēku līdzīgu lellēm. Un tadas bildes ir ne tikai profilos,bet arī žurnālos utt. Apdraudējums ir tāds ka daudzi cilveki redzot tās bildes nolēmj dzīvē tām līdzināties. Un tad rodas tas apdraudējums. Nesaksitāmas procedūras,operācijas utt.☹️

6 0 atbildēt

👍

5 0 atbildēt

Pirmajā attēlā, pa labi - tādai paies garām un pat neievēros, bet ja garām paies tāda, kā blakus attēlā, uz to atskatīsies trīs reizies. Cilvēki jau paši ir izveidojuši šo konkrēto veidolu, kādus viņi grib redzēt cilvēkus sev apkārt, ar gludu ādu, bez grumbām, augstākās modes apģērbā. Un tad ir tie, kuri iet pie visādiem kaktu dakteriem un taisa visādas operācijas, jo ''ja nu es kādam nepatikšu''. Būs pieprasījums, būs piedāvājums. Tātad šis viss nekad nebeigsies.

5 0 atbildēt

👍

4 0 atbildēt

Kur Tu tos briesmoņus atrod?

Tu tak ar vai bez fotožopa tikai ar lāpstu pa muguru un malku skaldīt 🤪

4 2 atbildēt