local-stats-pixel fb-conv-api

16 ilustrācijas, kas parāda dzīvi no otras puses3

188 0

Mūsdienu modernā dzīve ir radījusi daudzas vēl nebijušas iespējas, kas reti kuram ir palikušas nepamanītas. Kopā ar iespējām nāk arī dzīves tumšā puse jeb, kā jau visām lietām, arī šīm lietām ir savi trūkumi un mīnusi.

Ja kāds meklē dzīves jēgu, tad šis varētu būt piemērots kandidāts - atrast kā nodzīvot lielisku dzīvi izmantojot tās piedāvātās iespējas un nekļūt par upuri tās trūkumiem. Lai dzīvotu vajag piepūlēties, bet viegli ir sākt žēloties un vainot citus. Tas vēl nenozīmē, ka tev nav taisnība, vai arī to, ka izvēloties nerunāt par trūkumiem, tas automātiski nozīmē to ignorēšanu. Nē, te ir runa par attieksmi. Par to, ko tu vari darīt. Jo kamēr tu žēlojies, tikmēr tev ir iemesls jeb attaisnojums neko nedarīt. Vai tev ir kaut kas jādara, ja citi ir vainīgi pie tā?

Esmu iedomājies, ka diktatūras apstākļos ir ļoti viegli atrast vainīgo un uzskatīt, ka tai pazūdot viss atrisināsies. Tā nav, tev tik un tā nāksies kaut ko darīt, nevar sēdēt un gaidīt, ka kāds atrisinās kaut ko tavā vietā. Kaut vai tikai tāpēc, ka tas, ko tev vajag, ir visdrīzāk tikai tev vajadzīgs un citiem par to nav ne jausmas.

Korens Šadmi (Koren Shadmi) ir talantīgs amerikāņu mākslinieks, kurš ļoti veiksmīgi parāda mūsdienu dzīves otru, ne tik gaišo pusi.

188 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000