local-stats-pixel fb-conv-api

10 Skaistākās vietas Lielbritanijā15

97 4

10 Skaistākās vietas Lielbritaniāa, kuras noteikti jāredz pirms nāves.

97 4 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

smuki :)

2 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " Tā vieta atrodas Ziemeļīrijā - Portrušā!! U... " ak dievs,un ko tad es saku..es taa arii pateicu ka atrodaas ziemeljiirijaa,paarlasi!!!!!!!

2 0 atbildēt

ar 1mo bildi kkas nav kārtībā. varēji vismaz reālu bildi no turienes ielikt.

2 0 atbildēt

Esmu bijusi gan Edinburgā un Edinburgas pilī (interesanta vieta, lai gan maz ekspozīciju, bet nu pils ir ok, pilsēta un centrs - debešķīgs. Biju arī Yorkas katedrālē - nu....WOOOW....tik skaistu dievnamu savā dzīvē nebiju redzējusi. Pavadīju tur staigājoties pa katedrāli vismaz 1,5h,jo tur ir uztaisīts tāds kā muzejs apakšā, kur parādīti visi atradumi,kas atrasti šajā Yorkas vietā Romiešu, barbaru, vinikngu laikos ;)

P.S. Rāpos augšā arī uz centrālo torni (tieši virs ieejas), jākāpj bija ļooti ilgi, viegli nenācās, bet tas bija tā vērts - skats skaists.

Liels,liels,liels,lies,liels paldies. Lai gan bija īsi, bet bija labi!

2 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " tu skaistumu neesi redzējis,....... " tas bij domaats man?emotion

1 0 atbildēt

nakam vasar buus jaaizceljo :)

1 0 atbildēt

man tas eden project atgādina kautkādu marihuānas audzētavu , bet taa viss tiešām skaisti :) a kapēc tikai pirms nāves jāapskata? :D meybe velāk arī var? :D

1 0 atbildēt

jāsaka, esmu te izbraukājies angliju, velsu, skotiju un šīs vietas ir tikai maza mazītiņa daļa, jo UK ir ļoooti daudz skaistu vietu :)

1 0 atbildēt

eidenburga ir skotijā

1 0 atbildēt

6-bilde,esmu tur bijusi!!tas naw lielbritaanijaa,tas ir iirijaa..miinusinjsh tew..no saakuma uzzini labaak kur tieshi tas atrodaas un tad tik liec :P;)

2 6 atbildēt