local-stats-pixel fb-conv-api

10 SPĒCĪGI ATTĒLI, kas liks padomāt savādāk.19

609 3
609 3 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Pēdējā bilde man lika aizdomāties!

Pat nav jārunā lielos mērogos, nepieminot ne toksiskos atkritumus ne citus smagos piesārņojumus, kas tiek izmesti jūrās, okeānos.

Es visu dzīvi esm dzīvojusi pie jūras, pie meža, pavasaros, kad nokūst sniegs, ir tiešām skumji iet pa jūriņu, atkritumi ir visur. Pudeles, stikli, tetrapakas, saldējumu papīri, reizēm pamperi prezervatīvi. Dažreiz mēs, tuvējās mājas, mobilizējamies, un vismaz tuvāko 2km garumā savācam jūras malu, bet vairāk saujiņa cilvēku nespēj tīri fiziski. Pašvaldībai svarīgi, lai būtu tīrs tikai tur kur ir publiskie kempingi, stāvvietas, tā nenāk pretī, tos atkritumu maisus jānes uz māju. Un mežā - jūlija vakarā izvedot savu duksenīti pastaigā caur priežu mežam ( pa zemes ceļu, kurš iet uz Tallinas šoseju) teju ik pēc 50m lielāki vai mazāki atkritumu maisi.

Tādās reizēs domāju, ka pilsētnieki ir pretīgi cilvēki, protams, ne visi, bet tomēr. Vietējie nemēslo, mēs paši tajā mežā ejam sēņot, apēst kādu melleni, brūkleni, par piemēslošanu nav pat domas. Kāpēc cilvēki atbrauc atpūsties piemēram pie jūras, un prombraucot atstāj savus atkritumus, kur paši gulēja un sauļojās? Vai tai nelaimīgajā mežā... Katru gadu no jauna brīnos cik neaudzināti spēj būt cilvēki!

24 0 atbildēt

2.

skaidrs  skolotāji ir cirvji emotion

9 0 atbildēt
Biku lika aizdomāties ,nekad nepērc iphon.
3 0 atbildēt

Piektajai bildei pilnīgi piekrītu. Mūsidenu cilvēks vairs neizbauda dabu. Prioritāte ir mūsdienu tehnoloģijas - internets tv u.c. Mūsdienu bērni lielākā daļa to tik vien zin kā sedēt istabā visu dienu un spēlēt xbox. 

3 0 atbildēt

6. - jobanie kropļi, noraut pašiem kaut ko...

2 0 atbildēt
mjaaa ... +++
1 0 atbildēt

psc jūtos sadrūmis emotion

1 0 atbildēt

Liek aizdomatiesemotion

0 0 atbildēt

Lika aizdomāties ko mēs un citi, neredzot, nepamanot, izdaram dabai, televizora vietā mums ir skaista daba, un ka mēs nesaudzējam kokus,dabu.... 

0 0 atbildēt

Man  patīk šitādas bildītes. Liek aizdomāties par daudz ko.

0 0 atbildēt

Tiešām labs raksts, + no manis emotion

0 0 atbildēt

Liek aizdomāties šada veida bildes. notikumi...jo mes brižam , jeb ļoti reti aizdomājamies par realitati kā klajas citiem un nenovērtejam to kas mums ir dots, bet gribam ko vel vairāk,lai ari citam pat tik daudz dievs nav lēmisemotion

0 0 atbildēt