local-stats-pixel

Noziedznieks aplaupa banku Eiroparlamenta ēkā3

4 0
12. februārī bruņots noziedznieks aplaupījis ING bankas filiāli, kura atrodas vienā no Eiropas Parlamenta ēkām Briseles centrā, vēstī AFP. Kā pavēstījis Eiropas Parlamenta preses dienests, laupītājs netraucēti izgājis caur turniketiem pie ieejas ēkā un devies uz banku, kas atrodas Eiropas Parlamenta ēku kompleksa pirmajā stāva. Ieejot bankas filiālē, noziedznieks izvilcis ieroci un pieprasījis bankas kalpotājiem atdot viņam visu tobrīd pieejamo skaidro nauda. Pēc naudas saņemšanas laupītājs pazudis nezināmā virzienā.
Laupīšanas precīzāki apstākļi pagaidām nav skaidri. Eiropas Parlamentā ir neizpratnē, kā bruņots noziedznieks varēja apiet ēkas drošības sistēmu. Apsardze nespēj saprast, kā viņam izdevies iziet caur turniketiem pie ieejas ēkā un kāpēc metāla detektori nav reaģējuši uz laupītāja ēkā ienesto ieroci.
Interesanti, ka laupīšana Eiropas Parlamenta ēkā notika dienu pēc tam, kad Eiropas Savienības cita institūcija - Eiropas komisija - paziņoja par drošības pasākumu pastiprināšanu sakarā ar to, ka ievērojami pieauguši spiegošanas draudi. Komisijas preses pārstāve paziņoja, ka spiegs var izrādīties jebkurš, pat simpātiska blondīne – stažiere.
4 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000
Vot chalim bijushas iekshas. un apsardzei lielumlielais abloms :), a varbuut vinja ierocis bija no plastmasas.
0 0 atbildēt
tagad jau shaujamo var uztaisit pat no gumijas pilites :D
0 0 atbildēt
ossiss es ar par to pašu padomāju!!!!:D:D:D Bet kāpēc izvēlēties tādu objektu, ja var aplaup;it mazāk apsargātu banku un ne Eiropas Parlamenta ēkā????
0 0 atbildēt