local-stats-pixel fb-conv-api

Kanādā pasažieris izlec no lidmašīnas11

9 1
Mazas lidmašīnas pasažieris izleca no tās brīdī, kad lidmašīna jau bija sākusi lidot pretī savam mērķim un atradās aptuveni septiņu tūkstošu kilometru augstumā virs zemes, ziņo Associated Press. Par 20 gadīgā kanādieša motīviem nekas netiek ziņots.

Divvietīgā lidmašīna Beechcraft King Air 200 pieder ģimenes aviokompānijai ar vairāk kā 25 gadu aviopārvadājumu stāžu. Maršruta garums sastādīja vairāk kā 850 kilometrus, lidmašīnā atradās divi piloti un divi pasažieri.

Lidojuma laikā lidmašīnas pilots ziņoja uz zemi, ka viens no pasažieriem uzvedas ļoti neadekvāti un cenšas atvērt lidmašīnas durvis lidojuma laikā. Viņam centās patraucēt, taču, kad līdz galapunktam palika vairs tikai 180 kilometri, jaunietim izdevās izlekt no lidmašīnas.

Lidmašīnas nolaišanās bija apgrūtināta, jo lidmašīnas durvis palika neaizvērtas un aukstais arktiskais gaiss piepildīja lidmašīnas salonu un kabīni. Kas traucēja pārējiem cilvēkiem aizvērt durvis, netiek ziņots.
9 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
normaala lidmashiina, kas speej lidot 7000km augstumaa! tas ir jau aiz sateliitiem. nafig tad vajadziigi shatli, ja taadas lidmashiinas existee? gan jau, ka bija domaati 7000 metri... emotion
12 0 atbildēt
skaisti
10 0 atbildēt
nuja emotion emotion emotion emotion
9 0 atbildēt
tas domaats virs juuras limeña
9 0 atbildēt
Modē nāk jauns pašnāvības veids :D
8 0 atbildēt
LOHS
9 1 atbildēt
cilvēks gribēja lidot
8 0 atbildēt
7km. A es esmu lidojis 12km augstumā uz/no UK.
5 0 atbildēt
emotion
3 0 atbildēt
7000 kilometru augstumā virs zemes jau nu pat tiešām nebija?Jo kosmosā nav skābekļa.
3 1 atbildēt
kka neizklausas ticami. liekas ka vinjsh ir vnk izsviests no lidmasinas. SLEPKAVIBA. bet ja pasnaviba tad parejie ir vnk kkadi daunji!
2 0 atbildēt