local-stats-pixel

Airsofts17

27 1
Kas ir airsofts ?
Airsofts (english - airsoft) ir izklaidējoša sporta spēle, kurā spēlētāji piedalās militāra vai tiesībsargājošo iestāžu stila cīņā izmantojot īstu kaujas ieroču kopijas, kuras tiek sauktas par airsofta ieročiem.
Airsofts aizsākās 1970-to gadu beigās Āzijā, kur lielākajā vairumā valstu bija grūti vai pat neiespējami legāli iegādāties ieročus, jo to aizliedza stingrā likumdošana. Tādēļ ieroču entuziasti meklēja legālas iespējas nodoties savai kaislībai piemeklējot tam atbilstošu aizvietojumu. Šī vēsturiskā fakta dēļ, airsofts ir ļoti populārs vairākās Āzijas reģionu valstīs, tādās kā: Japāna, Ķīna, Taivāna, D-Koreja, Filipīnas, Indonēzija, kā arī Vjetnama, kurā rotaļu ieroči ir aizliegti ar likumu.
Lielākais vairums no airsofta ieročiem, aprīkojuma un iekšējās uzbūves daļām arī tiek ražots šajās valstīs. Pašreiz, interese par airsoftu pieaug arī Amerikā un Eiropā, sevišķi ASV, Kanādā, Apvienotājā Karalistē, Vācijā, Austrijā, Šveicē, Francijā, Spānijā, Polijā, Portugālē, Zviedrijā, Somijā, Norvēģijā, Itālijā, Beļģijā (kuru apmeklē Nīderlandes spēlētāji, jo tajā spēle ir aizliegta), Dānijā, kā arī Čīlē.
ja ir liela interese http://www.airfed.lv/jautajumi/32-airsofta-federacija/45-airsofts-un-ta-vesture.html


P.S. Foto visas no speeleem Latvijā!
Reklāma
Reklāma




27 1 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 17

0/2000
Gribētu pamēģināt... xD
3 0 atbildēt
šauj ar bumbiņām..kkas līdzīgs bumbiņpistoles bumbiņām.
1 0 atbildēt
shaujam ar 6mm lielaam plastmastas lodiiteem.. videejais lodiites izejoshais aatrums 90..120m/s ir noteikti standarti.. ar kuru izejosho aatrumu var shaut no kaadas liidz kadai distancei... saapiiguma zinjaa.. atkariigs kur traapa un kaa buusi ekipeejies.. ..ja vienaas apenees skraidiisi ...pats vainiigs... brilles iesaku visiem kaa obligaatu ekipeejumu, ieskaitot skatiitaajus... a ja nedaleca.. man vienaa speelee izshaava prieksheejo labo zobu... tur gan es gan pretinieks vainiigs.. rezultaats 110Ls.. iedomājaties kas būtu ja man nebūtu aizsargbrilles.. bet taa visaa visumaa viens no jautraakajiem sporta veidinjiem :)
1 0 atbildēt
Gudrajam black mama: Mazs info tev, tās ir kopijas, darbojas ar saspiestu gaisu. izkaap no bērnības un paskaties apkārt.
1 0 atbildēt
puiši mīļie tie ir kaujinieku ieroči... pirmām kārtām tas viens ir M-16, otrs varētu būt modifikācija M-16 ierocim, iespējams ar slāpētāju... tas mazs info jums... emotion
1 0 atbildēt
Es nesapratu vai iem iero4iem ir lodes vai nav....tipa ir, bet ko dara kad trapa.....?!
1 0 atbildēt
nu un ,ka ta bubinja izlido aara no ta strikja :D ? Uz kada principa es domaju...
1 0 atbildēt
mm aiirsoooft :) nezinaaju, ka te kaadreiz par to paraadiisies raksts :) shauj tur ar 6mm-8mm plastamas bumbinjaam, brilles jaavelk obligaati, nu lab var arii nevilkt :D tikai ja pa aciim traapiss buus suudiigi.
1 0 atbildēt
ar tam bumbinam traumas ir daudz mazakas ka ar peinbola bumbinam saut var tikai pa tiem kam ir briles ja brillu nav saut nevar laikam ta bij ja :)
1 0 atbildēt
Šitas labs, esmu palēnām sācis vākt inventāru emotion
1 0 atbildēt
ar kādām lodēm viņi šauj? kautko līdzīgu paintballa lodēm ?
1 0 atbildēt
kko nesapratu no shitaa raksta --baigaa speele :D:D:D aizbrauc uz iraaku tur jau taa pat sanaak ja tie ieroci kip iisti!!!
1 0 atbildēt
peintbola aprīkojums lētāks. :) nemaz īsti nezināju par šito. paldies :)
1 0 atbildēt
bet ja inventārs īsts, tad šauj ar visus uz īsto nost?...///
1 0 atbildēt
yuu es ar gribetu iemeginat
1 0 atbildēt
Cik man draugs pirma normāls aprīkojums ap 600 ls
1 0 atbildēt
un cik apmeram tas inventārs maksā >>???
1 0 atbildēt