local-stats-pixel

Aerodium12

23 5
AERODIUMĀ - Austrumeiropā pirmajā vertikālajā vēja tunelī – Tu piepildi mūžseno sapni par brīvu lidojumu. Cilvēks gaisā, kuru nesaista ne virve, ne izpletnis - tā ir LIDOŠANA vārda tiešā nozīmē. Vēja tuneļa spēcīgā gaisa plūsma cilvēkam ļauj nogulties uz tās un lidot. Mainot ķermeņa stāvokli aerodinamikas likumi ļaus pacelties debesīs, izpildīt visdažādākās kustības, akrobātiku un sajust neticamas emocijas.
Aerodium kalpo par unikālu izklaidi jaunu emociju meklētājiem, draugu kompānijām, ģimenēm, uzņēmumu pasākumiem, kā arī par vietu profesionālu sportistu treniņiem.
Tu domā, ka nevari vienkārši atbraukt un lidot? Vari! Lai lidotu, iepriekšēja pieredze nav nepieciešama – mēs tevi pilnībā ekipēsim un sagatavosim lidojumam.
Reklāma
Reklāma




23 5 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.aerodium.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 12

0/2000
a bet ta jau varu ur peldet pa gaisu lidz aizpeldi pa tuvu pie malas un bums esi gatavs!
1 0 atbildēt
tas pirmais video riktiigi patiik
1 0 atbildēt
es biju tur. dāvanu karti uzdāvināja... vispār, nebiju vis sajūsmā. šeit jau video jūs redzat profesionāļus, bet tā nekad naw, kad tu pats aizbrauc. tevi tura, ir īpaša instruktāža.. man vispār nepatika. pie tam, kad uzvilku tērpu, teicu, ka taisās vaļā, bet manī neklausījās. kad uzkāpu lidot, viss attaisijās, izjauca visu lidojumu, man pateica, lai nomainu tērpu un nāku atpakaļ. es pateicu, ka vienkāršu vairs negribu un punkts. es nekādu azartu vai prieku no tā nejutu. īpaši tāpēc, ka tev oirms tam instruktā''zā pasaka, ka var izlauzt rokas utt, ja nepareizi lidosi. un vēl parāda salauztu mobilo, kurš ir salūzis tur augšā, vējā esot. tad patiesībā - cik tas sanāk ka ir bīstami. un tad nu ej un atbrīvojies uz tās vēja figņas, bez bailēm... emotion
1 0 atbildēt
Sievietes var lidināties, bērni būs, pats personīgi 2 no tiem pacaniem pazīstu, mana māsīca lidinājās. Nekādu problēmu.
1 0 atbildēt
Padārgs pasākums...
1 0 atbildēt
cik tas joks maksa??
1 0 atbildēt
Cik atceros, sievietes tā nedrīkst darīt, jo var nebūt bērni.
1 1 atbildēt
Lekt ar izpletni ir feinaak - shiis sajuutas ir nulle, ja peec tam lec ar izpletni!
1 1 atbildēt