Malta cūkgaļa: 500 g
Maize - bulciņas hamburgeram: 4 gb.
Sviests: 2 ēd.k.
Lapu salāti: 2 lapas
Sīpols: 1 gb.
Tomāti: 2 gb.
Pipari, sāls
Mērcei:
Krējums: 200 g
Čilli mērce: 2 ēd.k.
Sinepes: 2 ēd.k.
Bekons un siers čīzburgeriem un bekona burgeriem.
Hamburgeru pagatavošana - sajauciet kopā mērces sastāvdaļas. Gaļai pievienojiet sāli un piparus, sadaliet to 4 daļās un no katras daļas veidojiet saplacināta plācenīša formu 1 cm biezumā, diametrā nedaudz lielāku par bulciņu. Apcepiet plācenīšus uz pannas, kas ieziesta ar eļļu, līdz zeltainam brūnumam, tad samaziniet uguni un cepiet tik ilgi, līdz, saspiežot plācenīti, ārā iztecētu zeltaina sula. Lieciet plācenīšus starp bulciņu pusēm kopā ar salātu lapu, gredzenos sagrieztiem sīpoliem, tomātiem un nelielu mērces daudzumu.
Čīzburgeru pagatavošana - no gaļas pagatavojiet plācenīšus, kā norādīts augstāk, un apcepiet no vienas puses. Tad tos apgrieziet un uz katra plācenīša lieciet šķēlīti siera. Cepiet, līdz siers ir izkusis. Tālāk dariet kā norādīts augstāk.
Bekona burgeru pagatavošana - sagrieziet bekonu šķēlītēs. Lieciet uz aukstas pannas un apcepiet. Apsedziet ar papīra salveti. Starp bulciņām lieciet 1 ananāsa gredzentiņu, bekona gabaliņu, salāta lapu un mērci.
Paredzams
Pagatavošanas laiks 30 minūtes
Paredzēts 4 personām
Labu apetīti un lokam iekšā