local-stats-pixel fb-conv-api

Lūk piemērs tam, ka PeTA ir izdarījusi kaut ko...3

16 3

...protams ar ļoti daudzu cilvēku palīdzību.

Pirms Dažām nedēļām PeTAs darbinieki bija saviļņoti paziņot, ka Teksasas Tehnikuma Universitātes Veselības Zinātnes Centrs (Texas Tech University Health Sciences Center (TTUHSC)) piekrita beigt izmantot bez mājām palikušos kaķus, kas tikuši paņemti no Odessas Dzīvnieku Controles (Odessa Animal Control), nāvējošos medicīniskajos treniņu vingrinājumos, bet PeTA nebija pārliecināta, vai Teksasas Tehnikums bija atteicies vispār no plastmasu cauruļu stumšanas lejā pa kaķu rīkļu prakses.

Nu, tagad tas ir oficiāli : Jaunākie paziņojumi apstiprina, ka TTUHSC vairs nelietos kaķus šāda veida treniņos! Šī uzvara patiesi pieder vairāk nekā 30 000(!) līdzjūtīgu cilvēku, kuri veica pasākumus pret TTUHSC, to skaitā tūkstoši Teksasas Tehnikuma studentu.

Ar 2010. gada ātro tuvošanos, mēs esam ieguvuši daudz, ko nosvinēt, bet ir joprojām neskaitāmu dzīvnieku, kuri tiek mocīti un nogalināti eksperimentos. Ja kāds grib palīdzēt tad spiediet šeit un mudiniet Arizonas Štata Universitāti
(Arizona State University) beigt cietsirdīgo klašu eksperimentus uz dzīvniekiem!
Arizonas Štata Universitātē trušiem tiek izgriesti caurumi viņu kaklos un tiek injekcēti ar dažādām zālēm, un pēc tam nogalināti.
Un atceraties viena pati PeTA reti ko var izdarīt tāpēc vajag daudzus cilvēkus, lai
katra darbība sasniegtu nepieciešamo cilvēku vai cilvēku grupu no kā atkarīgs vai tiks cietsirdībai pielikts punkts vai nē. Jo pāris desmitus cilvēkus viņi neuzklausīs, tur vajag vairākus desmitus tūkstošus, lai PeTAs akcijas tiktu uzklausītas.
 

16 3 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000

boring

1 0 atbildēt

copy/paste

1 1 atbildēt

furijs nu jā es iekopēju, bet no Notepad, kur es pati šo rakstiņu iztulkoju, pierakstīju šo to klāt. Ja netici varu tev aizsūtīt.

0 1 atbildēt