local-stats-pixel fb-conv-api

Jaukās vāveres!17

159 6

Kā jau iepriekšējā rakstā noskaidrojām-kaķi ir sūdbambuļi, mājas kaitēkļi emotion . Tad nu rodas jautājums vai ir kāds jauks zvēriņš, kas būtu tīkams teju visiem? Un protams tās ir vāveres.



Vāveres patīk visiem. Viņas ir pūkainas, skaistas, graciozas, mīlīgas, gudras un tā sarakstu varētu turpināt.



Viņas apdzīvo visu valsts teritoriju. Dažas dzīvo pilsētās un priecē pilsētnieku sirdis, dažas mežā, un acīmredzot priecē citu vāveru sirdis. Ir tāda vāveru suga, kas ir īpaši tīkama puišiem, bet par to citreiz.



Un tātad iemesli kāpēc vāveres ir tik foršas:



1. Neviena vāvere, nepiekādiem apstākļiem nepieliks tev kurpēs, vai uz tepiķa, kā to piemēram dara kaķi.



2. Vāveres tev ļauj gulēt! Pat ja tu dzīvo mežā un tavs kaimiņš ir jaukā vāvere, tā nekad tevi nemodinās, kā to piemēram dara kaķi.



3. Atšķirībā no kaķa izkārnījumiem, kuros ir parazīti, kuri liek tev bez nosacījumiem viņiem kalpot, vāveru izkārnījumi palīdz audzēt slavenās trifeles, kas maksā bargu naudu.



4. Vāveres ir tīri veģetāras un ievēro veselīgu dzīves veidu, atšķirībā no kaķiem, kuriem dzīves moto ir - ēsti, dzerti, dirsti un gulēt visu dienu, lai pa nakti varētu krist uz nerviem saviem vergiem emotion .



5. Pat ja vāvere tiks tavas mājās, viņa nepluinīs mēbeles, neplēsīs aizskarus, tik nopētīs vai tev ir rieksti, vai nav emotion



6. Ja vāvere pilsētas parkā grauzīs riekstus, tas visdrīzāk pulcēs baru ar priecīgiem cilvēkiem, bet ja kaķis grauzīs desu parkā, tad tas sapulcēs labi ja kādu līdzjūtīgu kaķsieviešu pulciņu.



7. Ja vāvere apdzīvo kādu teritoriju, tad tā ir indikācija, ka teritorija ir veselīga, tur ir pietiekama dabas daudzveidība. Ja kaķis apdzīvo kādu teritoriju, tad tā ir droša zīme, ka teritoriju apdzīvo arī kaķsievietes, kas dažos gadījumos ir pat bīstamas.



Vienvārdusakot, vāveres palīdz augt mežiem, trifelēm, priecē cilvēku sirdis. Piekopj veselīgu dzīves veidu, sporto, vienmēr ir mīlīgas un kā viņas grauž riekstus - vienkārši super zvēriņi, salīdzinājumā kaķiem sūdbambuļiem!



P.S.



Šis raksts ir tapis pēc īpaša vietējā spoka SuperNinja pasūtījuma.





159 6 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

vāveres visus riekstus nograuzīs  emotion 

8 0 atbildēt

Tu daudzko vēl nezini par vāverēm. To, ka man visus riekstus nolasa, tas nekas, bet meitai Anglijā regulāri dārzā jau vairākus gadus visas zemenes , pat puszaļas nolasa un izmētā sava prieka pēc. Uzvilka tīklu, bet ir tik gudras, ka tīklu prot pacelt. 

4 0 atbildēt
Šim rakstam ir jānokļūst pie labākajiem!!!
6 3 atbildēt

 emotion 

5 2 atbildēt

Mīnuss tev par pirmo teikumu  emotion 

3 0 atbildēt

4. teikums   emotion  

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Lohs

2 0 atbildēt

Vāvere nav veģetāriete - ēd putnu olas un putnēnus

2 0 atbildēt
angry...
1 0 atbildēt

Pa šnobeli tādā veidā arī var dabūt  emotion 

1 0 atbildēt

Pirmais teikums.😤👿

1 0 atbildēt