local-stats-pixel fb-conv-api

Dateles stāsts.14

50 0

Uzmanību!!! Lasīt TIKAI tiem,kuri PATIEŠĀM mīl dzīvniekus!!!

 

Labdien!

Mani sauc Datele. Gribēju jums pastāstīt savu dzīves stāstu. Viss sākās tā....

Atceros,kā gulējām kopā ar brālīšiem un māsiņām tumšā midziņā pie mammas siltajiem sāniem. Bijām paēduši un apmierināti. Mamma reizēm kur aizgāja, mēs viens otru sildījām līdz viņa atgriezās un tad mēs atkal dabūjām pilnus punčus un varējām čučēt tālāk. Tā tas turpinājās kādas desmit dienas,līdz mamma pēkšņi vairs neatgriezās... Mums kļuva auksts un puncīši sāka kurkstēt arvien skaļāk... Tad nu mēs ar brālīti nolēmām iet mammu meklēt. Izlīdām no savas drošās midziņas pasaulē - tur gan bija gaišs!!! Tik gaišs ka pat mūsu tikko atvērušās actiņas iesāpējās. Tā nu mēs uzmanīgi čāpojām un pa reizei pasaucām mammu bet nekā...

Pēkšņi vienā brīdī kaut kas nogranda,kļuva tumšs un mums uzgāzās kas ciets,auksts un smags,mūs abus piespiežot pie zemes. Kādu brīdi pat neaptvērām,kas notiek,tad,sapratuši,ka esam briesmās,sākām saukt pēc palīdzības,taču neviens mūs nedzirdēja. Tā gāja laiks. Pāc ilga laika jutu,ka mans brālītis mani vairs nesilda un arī nesauc palīgā. Paķeksēju viņu ar ķepu - bet nekā... Sapratu,ka arī man spēku palicis pavisam maz un drīz es klusēšu tāpat,kā mans brāļuks.

Saņēm pēdējos spēkus un sāku saukt palīgā cik vien skaļi spēju. Sadzirdēju soļus. Kāds virs manis kaut ko sāka šķindināt un pēkšņi - ieraudzīju gaismu!!! Kāds līdz šim neredzēts radījums mani izcēla no aukstā sprosta. Izstiepu ķepas un pieķēros pie šī radījuma,jo  kāda iekšējā balss man teica,ka te būšu drošībā. Mani atkal apņēma tumsa,bet šoreiz silta un droša! Tiku kaut kur nesta,kaut kas noklaudzēja un es sāku šūpoties. Pēc brīža šūpošanās mitējās un es atkal tiku nesta. Mani nosēdināja uz kaut kā mīksta un pūkaina. Tad šis radījums atkal nāca ar kaut ko rokās. Tas bija trauks,no kura man ar kādu spīdīgu priekšmetu kaut ko mēgināja bāzt mutē. Pagaršoju - tas bija pieniņš - ne nu gluži tik garšīgs kā manai mammai,bet manam tukšajam puncītim tas šķita neizsakāmi garšīgs! Pēc laika pie manis pienāca - kaķis!!!! Ne nu gluži tik liels un skaists kā mana mamma,bet arī ne tik maziņš kā es!!! Tagad mēs esam labākie draugi un man ir ģimene!!! Savu mammu un brāļus gan vairs neesmu satikusi,bet sūdzēties man nav,par ko!!! Vienīgi - reizēm es pārāk daudz tieku bučota,bet tas ir tīri patīkami!!!

Reklāma
Reklāma
Reklāma
50 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 14

0/2000

Noņemu cepuri Tavā priekšā! Ne katrs tā rīkotos! :)

15 0 atbildēt

Mans mazākais runčuks (man viņi divi) dikti līdzīgs Tavam pelēcītim! Ar` tāds pat pelēks ar baltām ķepiņām, un aptuveni tikpat liels!:))))

13 0 atbildēt

atbildot uz AndOne komentāru " Noņemu cepuri Tavā priekšā! Ne katrs tā rīkot... "

Manī laikam Mātes Terēzes sindroms!!!emotion  

2 0 atbildēt

atbildot uz AndOne komentāru " Mans mazākais runčuks (man viņi divi) dikti l... " Tās gan ir pagājušās vasaras bildes - nu jau Cunduram martā būs gadiņš!!!emotion  

2 0 atbildēt

šausmīgi mīļi :)

1 0 atbildēt

Sirsnīgi un tiešām mīļi!

Tiešām malacis, ka palīdzēji nabaga dzīvnieciņam.

Tikai man jautājums-kas tad notika ar to brālīti? :///

0 0 atbildēt

atbildot uz candy9098 komentāru " Sirsnīgi un tiešām mīļi! Tiešām malacis, ka... " Ar brālīti.... Viņam es vairs palīdzēt nevarēju.... Bet šitas mazais susliks bļāva tik skaļi,ka sākumā domāju - tur kāds liels runcis kaut kur iesprūdis. Mazajiem bija kaut kādi dzelži virsū uzgāzušies. Brālītis bija nospiests...  

0 0 atbildēt

atbildot uz Varde666 komentāru " Ar brālīti.... Viņam es vairs palīdzēt nevarē... " Ah.,žēl...;///

Bet mazajai gan paveicās!

Un vēlreiz saku malacis, ka palīdzēji! :))

0 0 atbildēt

atbildot uz candy9098 komentāru " Ah.,žēl...;/// Bet mazajai gan paveicās! ... " Paldies!!! Ko tad citu ar to sīklopu man bija darīt,ja ne krāmēt mašīnā un vest mājās!!!

Vienu kaķabērnu jau pirms mēneša bijā paņēmuši,bet tas bija plānotais bērns!emotion  

0 0 atbildēt

mīļi. emotion

0 0 atbildēt

pavisam jauks stāstiņš un dikti glīti kaķīši. :)

0 0 atbildēt

Datele,esi dzimusi zem laimīgas zvaigznes

0 0 atbildēt

tāda sajūta, ka bildeš ir 2 no maniem kaķiem. Kaķene ir pelēka un neliela - kluži kā kaķis bildē. Un viņas bērņuks ir dikti līdzīgs kaķēnam mazajam. Bet tiešām malacis!!!

0 0 atbildēt

CIk labi, ka ir tādi cilvēki, kas nepamet nelaimē mazākos. :)

0 0 atbildēt